LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Pernilla Wahlgren om svartsjuka i relationen med Christian Bauer

04 okt, 2021 
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer
Pernilla Wahlgren och Christian Bauers kärlekssaga fortsätter att blomstra.
Men finns det svartsjuka i relationen?
Nu svarar tv-profilen på den känsliga frågan.
– Vi begränsar inte varandra, säger Pernilla Wahlgren.
Annons
Bianca Ingrossos chock efter bilden på Christian Bauer – “Sinnessjukt”Brand logo
Bianca Ingrossos chock efter bilden på Christian Bauer – “Sinnessjukt”

Bianca Ingrosso, 26, och Pernilla Wahlgen, 53, har gjort succé i Wahlgrens värld. De är nu inne på sin tionde säsong av serien och genom åren har vi fått se dem två bjuda på allt ifrån skratt till tårar.

Denna säsong kommer vi även få följa Pernillas kärleksliv. Hon har levt som frivilligt singel i flera år fram tills nu. I programmet får vi nämligen se tv-profilen dejta och till och med hitta den stora kärleken.

Den lycklige är Christian Bauer, 55, och idag är de ett par. I en ny intervju med Hälsoliv berättar Bianca om hur det känns med en ny familjemedlem och Pernilla avslöjar dessutom ifall det finns svartsjuka i relationen med Christian.

Bianca Ingrosso om Christian Bauers entré i familjen Wahlgren

Bianca och Pernilla har en starkt band till varandra och visar upp allt i serien, från bråk till kärleksfulla stunder. Pernilla har varit singel sedan hon och ex-pojkvännen Joachim Lennholm gjorde slut, men i den tionde säsongen så får vi äntligen se henne bli kär. Bianca är mer än glad att Pernilla har träffat en kille.

Annons

I intervjun med Hälsoliv berättar Bianca hur hon känner över att Christian nu är en del av familjen.

– Vi är annorlunda mot vanliga svenska familjer och jag tror det tar ett tag att vänja sig vid oss. Alla är färgstarka, pratar mycket och bjuder på sig själva. Det kan vara en chock att komma in på en familjemiddag, där det skrattas, gråts och pratas sexliv. Vi är som ett gäng bästa vänner utan filter, säger hon till tidningen.

Pernilla Wahlgren om svartsjukan i förhållandet med Christian Bauer

Pernilla kommer sedan in på svartsjuka i förhållanden, något hon berättar inte existerar mellan henne och Christian. Hon svarar även på frågan ifall det finns passion i deras förhållande.

– Ja gud ja, självklart. Vi har alla bitarna. I mitt jobb träffar jag mycket människor, men han har inga problem med det och är inte svartsjuk. Han låter mig flyga och fara i vårt förhållande. Vi begränsar inte varandra. Svartsjuka är det mest osexiga som finns. Han är den mest underbara som finns, säger Pernilla Wahlgren till Hälsoliv.

Hänt har sökt Pernilla Wahlgren.

FOTO: Stina Stjernkvist/TT / Instagram

Annons