TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Bianca Ingrossos ärliga ord om Pernilla Wahlgrens pojkvän Christian Bauer

08 sep, 2021 
CHRISTIAN BAUER, BIANCA INGROSSO
Nu berättar Bianca Ingrosso vad hon tänkte om Christian Bauer första gången hon såg honom – egentligen.
Vilket kanske är allt annat än rumsrent i mångas öron.
– Alltså han är.., säger Bianca i Wahlgrens värld.
Annons
Bianca Ingrossos chock efter bilden på Christian Bauer – “Sinnessjukt”Brand logo
Bianca Ingrossos chock efter bilden på Christian Bauer – “Sinnessjukt”

Att Pernilla Wahlgren har funnit kärleken igen är det nog ingen som har missat. Mannen som fångat hennes hjärta är ingen mindre än modellen och säljaren Christian Bauer.

Pernilla har tidigare berättat att hon och Christian träffades genom gemensamma vänner. Och i det senaste avsnittet av Wahlgrens värld berättar hon nu att det var en av hennes make up-artister som rekommenderade henne för Christian. En person som sminkar Pernilla väldigt ofta är bästa vännen Jessica Wahlgren.

Efter den första dejten kunde Bianca Ingrosso avslöja att hennes mamma dejtar någon och efter det drog spekulationerna igång. Faktum är att fansen behövde gå runt och undra i flera veckor innan Pernilla till slut avslöjade Christians identitet.

Kärlekssagan mellan Pernilla och Christian

Sedan dess har paret upplevt mycket tillsammans. Under sommaren har de varit tillsammans både i Spanien och i Sverige och Christian har fått träffa alla i Pernillas familj.

Annons

En person som var extra exalterad över deras förhållande var ju givetvis Bianca.

Bianca har tidigare visat tydligt att hon gärna vill att sin mamma ska träffa någon. I Wahlgrens värld har tittarna kunnat se när Bianca styrt upp en tinder-dejt till Pernilla – en dejt som dock blev ganska stel. Pernilla träffade aldrig den mannen igen.

Men annat blev det med Christian, enligt Bianca så är han mannen i Pernillas liv. I senaste avsnittet av Wahlgrens värld får tittarna ta del av första gången Bianca fick se en bild på Christian och det blev minst sagt känslosamt.

– Mamma! Det där är mannen i hennes liv. Skitsnygg!, utbrister Bianca när Pernilla visar bild på Christian.

– Alltså han är så snygg! Oh my god, det här är sinnesjukt hur snygg han är!, fortsätter Bianca.

Biancas ärliga ord om Christian Bauer: ”Hade kunnat ligga med honom”

Bianca har tidigare varit öppen med hennes smeknamn för Christian, hon tycker nämligen att han är så vansinnigt lik Mr Dick i Sex and the city.

Annons

– Han är så bra i sängen, jag ser det! Han är som han i Sex and the city, som Samantha dejtar, säger Bianca.

– Åh, han dansken!, fyller Pernilla i.

– Ja dansken, som hette Dick. Ni vet en man som vågar inse att "jag har grått hår, men det är ändå snyggt". Vad snygg han var! Han är Dick!, säger Bianca.

Att Bianca tyckte att Christian var väldigt snygg är med andra ord något som framgick tydligt. Bianca kunde också avslöja något väldigt personligt om honom.

– Alltså jag hade ju kunnat ligga med honom, han är inte så gammal. Om man är sådär snygg när man är 50, alltså då hoppar man på den människan. Rakt på, säger Bianca.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Discovery+

Annons