Margaux Dietz nya villa i Sydafrika – första bilderna på drömhuset

Efter branden håller Margaux Dietz nya hus i Sydafrika på att ta form.
Nu visar influencern upp sitt kommande drömboende.
Tänk att jag har ett sommarhus på savannen”, skriver hon.

Margaux Dietz, 31, är en Youtube-profil och influencer som blev känd på riktigt efter att ha visat upp sin förlossning i en vlogg på youtube. Videon har setts drygt fyra miljoner gånger och används numera flitigt i utbildningssyfte av barnmorskor runt om i hela landet.

I april 2019 gifte sig Margaux med Jacob Libermann, och tillsammans har de sonen Arnold. Men bara ett par månader efter bröllopet meddelade paret att de valt att gå skilda vägar.

Idag är Margaux förlovad med PR-profilen Seán Canning. Efter bara några månader ihop så valde Seán att fria till Margaux, och hon var minst sagt snabb med att dela med sig av lyckan till sina följare!

ÄKTENSKAP Så träffade Casper Janebrink sin fru

Margaux Dietz slutar visa upp sonen Arnold i sociala medier

I flera års tid har Margaux Dietz delat med sig av sitt liv i sina sociala medier-kanaler. Många känner nog igen hennes son Arnold, som synts flitigt sedan starten – något som Margaux kritiserades för.

För ett par månader sedan fattade Margaux ett nytt beslut gällande Arnold. Hon visar numera inte längre upp sonen lika frikostig som tidigare. När han är med i videor och på bilder är hans ansikte täckt.

Margaux Dietz visar upp drömboende i Sydafrika

I juni förra året brann Margaux och hennes mamma, Evelines, trädhus i Sydafrika ned till grunden. Händelsen skakade om familjen rejält, men som tur var befann sig ingen i huset när olyckan var framme.

Det värsta är att trädhuset inte är ett riktigt hus eftersom det inte har dörrar, fönster eller väggar och därför inte gick att försäkra som ett hus så det har på alla sätt gått upp i rök”, skrev Margaux på sin blogg.

Gamla trädhuset brann ned. Foto: Margaux Dietz/blogg

Strax efter händelsen bestämde sig Marhaux Dietz för att bygga upp ett nytt hus på tomten i Sydafrika. Nu håller ett nytt trädhus på att ta form och i ett inlägg på Instagram delar Margaux med sig av de första bilderna på drömhuset.

Nu börjar det verkligen likna mitt drömställe. Det är helt sjukt att bygget snart är klart och att vi ska fira nyår i Sydafrika. Slidea för att se hur det gått till från start. Tänk att jag har ett sommarhus på savannen bland alla djur”, skriver hon i inlägget.

Se bilderna nedan:

Här bygger Margaux Dietz sitt nya drömboende i Sydafrika. Foto: Instagram.

Margaux Dietz. Foto: Instagram.

Foto: Instagram.

Drömboendet börjar ta form. Foto: Instagram

Foto: Margaux Dietz/blogg

LÄS OCKSÅ: Anna Anka om sexlivet med 20 år yngre maken David Johansson

LÄS OCKSÅ: Peter Harryson oigenkännlig efter viktraset: ”Aldrig vägt så här lite”

FOTO: Karin Törnblom/TT/Margaux Dietz/Instagram

Här bygger Margaux Dietz sitt nya drömboende i Sydafrika. Foto: Instagram.

Senaste nytt