ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Anders Pihlblads kärleksknep med maken Henrik Alsterdal

25 maj, 2021 
ANDERS PIHLBLAD MED MAKEN HENRIK ALSTERDAL
Anders Pihlblad är en av Sveriges främsta programledare och har genom åren synts en hel del i TV4:s Nyhetsmorgon.
I en intervju med Hänt berättar han nu om kärleken till maken Henrik Alsterdal – och avslöjar hur de håller kärleken vid liv.
– Vi har fortfarande så mycket att prata om, säger Anders.
Annons
Nyhetsmorgons programledare då och nu – se förändringenBrand logo
Nyhetsmorgons programledare då och nu – se förändringen

Det var för hela femton år sedan som tv-profilerna Anders Pihlblad, 53 och Henrik Alsterdal, 41, fattade tyckte för varandra! De två är populära namn på TV4, då Anders Pihlblad leder Nyhetsmorgon och Henrik Alsterdal kvällsprogrammet Efter fem.

För många tittare är de två favoriter som tillsammans har gjort ett stort intryck både på och utanför jobbet. Turturduvorna gifte sig år 2012 och har tillsammans två barn, Nike och Erling.

I en intervju med Hänt berättar Anders Pihlblad nu om kärleken till maken Henrik och hur de håller kärleken vid liv – för hur får de ihop vardagspusslet egentligen?

Anders Pihlblads kärleksknep med maken Henrik Alsterdal

Anders tycker att han och Henrik inte jobbar så mycket som många kanske tror, men han förstår att det kan uppfattas så eftersom de syns så pass ofta i olika sammanhang i tablån.

– Egentligen jobbar vi inte mer än andra men folk får den uppfattningen eftersom vi så ofta syns i rutan, säger Anders.

Annons

Hur är er vardag?

– Vår vardag är som andra familjers med pusslande och logistik. Däremellan hittar vi på roliga saker ihop. Henrik är min tvillingsjäl, säger Anders och fortsätter:

– Vi försöker att alltid ha något att se fram emot, före pandemin var det att resa. Nu blir det middagar eller att hälsa på i min gamla hemstad Norrköping. Sedan är det kul att överraska varandra. Jag tog med Henrik på hemlig utflykt för ett tag sedan. Han förväntade sig en drink i en skybar och hade klätt upp sig. Det blev bowling. Det var i varje fall inte padel så han var ganska nöjd. Och han fick en drink efteråt.

Anders Pihlblads hyllning till Henrik

Det många kanske inte vet är att Anders och Henrik träffades på en maskerad – och när de väl såg varandra utklädda sa det bara klick! Sedan dess har kärleken blomstrat mellan dem och i sociala medier delar de ofta med sig av både skojiga och kärleksfulla bilder.

Annons

På bilden syns Anders med maken Henrik i Kungsträdgården i Stockholm.

– Ingen av oss är särskilt förtjusta i maskerader men det var faktiskt på en maskerad det sa klick. Han var utklädd till sjöman, jag till livräddare i Baywatch. I höst fyller vi moppe, säger Anders.

Vad är det bästa med just din Henrik?

– Att vi kompletterar varandra så bra. Bara en sådan sak som att han bonar golv och jag tvättar…Vi började prata med varandra för 15 år sedan och det samtalet bara fortsätter. Vi har fortfarande så mycket att prata om – det om något är väl ett kvitto på att vi trivs bra ihop, avslutar Anders.

FOTO: Eero Hannukainen/TT / Cecilia Liljeton / TT

Annons