Anders Pihlblads privata bild med Henrik Alsterdal

Henrik Alsterdal, Anders Pihlblad

TV4-profilerna Anders Pihlblad och Henrik Alsterdal har varit ett par i många år. Nu visar de för första gången upp en bild från när de förlovade sig på grekiska paradisön Santorini.
Slå på ljud

Nyhetsmorgon-profilen Anders Pihlblad, 53, och Efter fem-profilen Henrik Alsterdal, 41, har varit ett par i över femton år och gifta i snart åtta år. Under årens lopp har det hänt mycket för paret, bland annat har de blivit föräldrar till barnen Nike och Ehrling.

LÄS MER: Allt du vill veta om Peter Jöbacks pojkvän Oscar

I en intervju med Hänt plus har Henrik tidigare berättat om hur han och Anders kommer ihåg deras årsdagar.

– Vi har varit ihop i totalt femton år, så vi fyller moppe i år. Anders har säkert funderat ut något sätt att fira det på, jag är en sådan som ofta glömmer datum och missar högtider. Anders tar sådant på blodigt allvar, sa han då.

Anders och Henrik fann varandra på jobbet

Anders och Henrik har blivit två riktigt folkkära profiler på TV4, vilket kanske inte är så konstigt med tanke på att de båda jobbat där i väldigt många år. Faktum är att det var tack vare jobbet som deras vägar korsades.

På en maskeradfest för en herrans massa år sedan så var det båt-tema. Då var Anders utklädd till livräddare i Baywatch och Henrik var utklädd till matros.

– Anders och jag har jobbat på samma arbetsplats sedan 2003, men det var först något år senare det sa klick. Allt inträffade på en maskerad med båt-tema. Jag var matros och Anders livräddare i Baywatch. Vi har hängt ihop sedan dess, har Henrik berättat för Hänt.

Men faktum är att Anders ville börja prata med Henrik allt tidigare än så, närmare bestämt vid kaffeautomaten i personalrummet.

– Jag försökte prata med honom, men det gick så där. När vi sedan hade en personalfest bestämde jag mig för att gå fram och prata lite med den dryge killen, har Anders tidigare berättat för Hänt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Nya bilden visar förlovningslyckan för paret

Att Anders försökte ta kontakt med Henrik vid kaffemaskinen är dock ingenting som Henrik märkte av, något som han han avslöjat nu i efterhand.

– Nej, men Anders har sagt att han spanade in mig vid kaffemaskinen. Det minns jag ingenting av, har Alsterdal sagt till Hänt.

Året var 2006, då slog det äntligen gnistor för paret och Anders hade fångat sin stora kärleks hjärta. Och tre år senare var det dags för paret att förlova sig! Frieriet gick av stapeln på den grekiska paradisön Santorini och nu har paret valt att visa upp en bild från den tiden!

”Nyförlovade 2009. Vi trodde att bilderna från Santorini gått förlorade men plötsligt så fick den gamla hårddisken liv! Vad bra det blev alltihop”, skriver Anders till bilden och visar upp två lyckliga killar.

LÄS OCKSÅ: Anders Pihlblads ovanliga bild på 11-åriga dottern Nike

LÄS OCKSÅ: Sanningen bakom Anders Philblads bild med maken Henrik Alsterdal

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!