Anders Pihlblads ovanliga bild på 11-åriga dottern Nike

Anders Philblad och maken Henrik Alsterdal

Anders Philblad är vi vana att se som en av programledarna i Nyhetsmorgon.
Förutom att glänsa som programledare så tillbringar han en del tid med maken Henrik Alsterdal och deras två barn.
Nu delar TV4-profilen med sig av en ny bild på dottern!

Det var för femton år sedan som Anders Pihlblad, 53 och Henrik Alsterdal, 41 fattade tyckte för varandra. De är båda populära namn på TV4, där Anders Pihlblad leder morgonprogrammet Nyhetsmorgon och Henrik Alsterdal kvällsprogrammet Efter fem tillsammans med bland andra Anna Brolin, Tilde de Paula Eby och Axel Pileby.

Turturduvorna gifte sig år 2012 och har tillsammans två barn, Nike och Erling. De båda är även väldigt generösa med att dela med sig av privatlivet på Instagram, likt träning, vardagsliv och kärleksfulla bilder på varandra.

LÄS MER: Carolas okända samtal med TV4 innan avhoppet

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Anders Philblad om kärleken till maken Henrik Alsterdal

I en tidigare intervju med Hänt har Anders berättat om kärleken till Henrik. De två har hållit ihop i vått och torrt och enligt Anders så tröttnar de inte på varandra.

– Tvärtom! Vi har snarare konstaterat att det är härligt att vi inte tröttnar på varandra och att vi har väldigt kul ihop hela tiden, berättade Anders.

Paret är som tidigare nämt flitiga användare av sociala medier. Men deras två barn har de valt att hålla borta från offentligheten. Anders Pihlblad har tidigare förklarat varför.

– När barnen är tillräckligt stora för att själva veta vad det innebär att vara på bild i sociala medier så får de bestämma själva. Men nu tycker vi att de får äga sina ansikten.

Både Henrik och Anders har krävande jobb som innebär väldigt tidiga morgnar eller sena kvällar, i en tidigare intervju berättade Henrik om hur de får ihop sin vardag.

– Vi har ju barnen varannan vecka, då vi har barn med två tjejkompisar, så när vi väl har barnen brukar vi försöka att inte jobba så mycket och istället tokjobba den veckan när vi inte har barnen. Det tycker jag är det bästa sättet att lösa det på, så att barnen liksom inte ska komma i kläm, förklarade Henrik.

Anders Pihlblad nya insikt – efter firandet av dottern

Nu har Henrik och Anders dotter Nike precis fyllt år, och det var när de firade dotterns 11-årsdag Anders kom till en insikt – nämligen hur fort tiden går. I ett inlägg på Instagram berättar Nyhetsmorgon-profilen om sina tankar.

”Världens finaste tjej fyller 11 år. Hjälp - hur kan tiden gå så fort?”, skriver Anders Pihlblad intill en bild på Nike, där hennes ansikte är dolt för kameran.

LÄS OCKSÅ: Dit flyttar Jesper och Mia Parnevik efter att ha sålt huset i Florida

LÄS OCKSÅ: Benjamins Ingrossos första ord om nya romansen efter dejten

FOTO: Cecilia Liljeton/TT, TV4

Senaste nytt