Elisa Lindström hyllar Lotta Engberg efter kritiken mot Bingolotto

LOTTA ENGBERG MED ELISA LINDSTRÖM I BINGOLOTTO.

Elisa Lindström gästade nyligen Bingolotto och är en sann tittarfavorit. Efter sin medverkan valde hon att hylla programledaren Lotta Engberg – som mötts av en del kritik i tidigare avsnitt.

Elisa Lindström, 30, är en återkommande profil i Bingolotto. Genom åren har hon dykt upp och bjudit på både sång och dans. Såklart ofta i hennes starkaste genre dansband, det råder inte heller någon tvekan om att Bingolotto-publiken älskar henne!

2017 ledde Elisa Bingolottos Uppesittarkväll, tillsammans med programledaren och vännen Lotta Engberg, 58. Elisas framträdande med Arvingarnas Lars ”Lasseman” Larsson är också det mest sedda klippet på Bingolottos Youtube. Efter sin senaste medverkan i Bingolotto valde Elisa dessutom att hylla ingen mindre än Lotta Engberg – detta efter att Lotta i tidigare program mötts av en del kritik från tittarna.

GICK FEL Därför ljög Magdalena om skönhetsingreppet

Elisa Lindström om sina låtar och uppträdandet med Lasseman

Elisa minns tillbaka på alla sina uppträdanden i Bingolotto med värme. Något hon såklart minns väldigt väl är sitt framträdande med Lasseman från Arvingarna. Hon har dessutom uppträtt med Christer Sjögren och sin syster Alma Lindström. Men det verkar som Lasseman ändå var en favorit för Bingolottos tittare. I Bingolottos serie Green room berättade Elisa att hon var nervös.

– Nej men jag kommer ihåg att jag tyckte det var väldigt spännande att få spela med Arvingarna. De har ju liksom varit förebilder i min uppväxt och jag har lyssnat jättemycket på dem och så. Det var första gången jag spelade med dem tror jag så jag var ganska nervös.

Hon avslöjade även att hon skrivit en hel del musik med sin syster Alma.

– Det är olika, under dansbands-åren skrev jag mycket själv, mer och mer för varje platta. Jag och min syster skrev mycket tillsammans då, det gjorde vi under vår uppväxt. Jag tror inte jag har skrivit en enda låt själv när jag tänker efter, säger Elisa i intervjun.

Elisa Lindströms hyllar Lotta Engberg efter kritiken

Elisa Lindström valde efter programmet att publicera en bild från sitt framträdande. Samtidigt hyllar hon Lotta Engberg för hennes insatser.

”Alltid SÅ trevligt att gästa BingoLotto. Tack för i söndags hela gänget i Göteborg, underbara Lotta Engberg”, skriver Elisa Lindström.

För två veckor sedan möttes Lotta Engberg nämligen av en del kritik för sin insats som programledare. På sociala medier var det många som uttryckte att de var bekymrade över Lotta, då hon upplevdes som stressad i programmet.

Lotta verkar så stressad”, skrev en tittare varpå en annan uppmärksammat samma sak och skrev:

”Ja men igår var Lotta lugnare. Hon stressade inte fram siffrorna som hon brukar annars.”

LÄS OCKSÅ: Lisa Ajax relation till doktor Mikael Sandström efter The Island

LÄS OCKSÅ: Därför ljög Magdalena Graaf om skönhetsingreppet som fick fel

FOTO: Tommy Holl/TT / WIXTRÖM PETER/Aftonbladet

Senaste nytt