Dit flyttar Lars ”Lasseman” och frun Therese efter husförsäljningen

Lassemans hus

Arvingarnas Lars ”Lasseman” Larsson och frun Therese Larsson har lagt ut sitt lyxiga hus till försäljning.
Trots att bostaden fortfarande finns kvar på Hemnet har makarna redan bestämt var det bär av härnäst!
Slå på ljud

Lars ”Lasseman” Larsson, 49, är en del av den omtyckta dansbandsgruppen Arvingarna. Han är en av frontfigurerna tillsammans med sångaren Casper Janebrink.

Under sommaren har vi kunnat ta del av Lasseman på olika håll. Bland annat på scenen i Allsång på Skansen och i Bingolottos Sommarkväll med självaste Casper som programledare. Nyligen kom dessutom nyheten att Lasseman och frun Therese Larsson säljer sitt lyxiga och ståtliga hus i Göteborg, men vart flyttar de? Nu har Hänt svaret!

FINT Linn i tårar efter Filips erkännande om känslorna

Lasseman och Therese har fortfarande inte sålt huset

För en månad sedan rapporterade Hänt att Lasseman säljer sitt lyxhus i Västra Frölunda, Långedrag i Göteborg. I samband med att annonsen lades ut så hade budgivning redan startat.

Du känner säkerligen igen huset då Arvingarna är kända för att bjuda upp till sång och dans hos Lasseman. Förra året bjöd gruppen exempelvis in tittarna i egna TV4-programmet Arvingarnas jul – hemma hos Lasseman.

Den berömda villan är 310 kvadratmeter stor och har en vacker havsutsikt. Det finns ett garage och gästhus, tomten är på cirka 1000 kvadratmeter med tillhörande pool. Villan har 12 rum, där sex av dem är sovrum. Det finns även två tvättstugor, en bastu, tre badrum och två kök.

I sommar har dansbandet dessutom spelat in Arvingarnas sommar – fest på Lassemans altan som kommer sändas på TV4 under våren 2022.

Den berömda villan är nu alltså till salu – men ännu inte såld. Villan ligger nämligen fortfarande ute till försäljning för 23 900 000 kronor. Budgivning pågår och det högsta budet är 26 000 000 kronor i skrivande stund. Trots det höga budet är huset inte sålt än. Ansvarig mäklare är Filip ScepanovicErik Olsson fastighetsförmedling i Göteborg.

Dit kommer Lasseman och frun Therese Larsson att flytta

Hänt kan nu berätta att Therese och Lasseman har planer på att stanna i samma område i Göteborg – efter husförsäljningen kommer de alltså inte flytta särskilt långt. Detta är något som Therese avslöjat på Instagram då hon fått en del frågor om vart hon med familjen ska flytta.

Nu säljer vi vårt hus. Dags för nya äventyr!”, skrev Therese vid försäljningen.

Flera undrade då vart familjen bär av härnäst vilket Therese svarade väldigt snabbt på i kommentarerna till bilden:

”Till Ängholmen här i Långedrag”

Hon avslöjar även att det bara handlar om ett par 100-meter från det nuvarande huset: ”Vi flyttar några hundra meter ut till Ängholmen här i Långedrag”, förklarar hon.

Hänt har sökt Therese Larsson för en kommentar om det nya huset.

LÄS OCKSÅ: Så mycket tjänar alla deltagare i Bachelor 2021 – se hela lönelistan

LÄS OCKSÅ: Fansens ord till Arvingarna i Allsång på Skansen: ”Fokusera”

FOTO: VICTOR KARNBÄCK / VICTOR FALK / Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!