Elisa Lindströms hyllning till Arvingarna och Lars ”Lasseman” Larsson

Elisa Lindström och Arvingarna

Elisa Lindström är aktuell i BingoLotto och är en återkommande profil i programmet.
Inför kvällens BingoLotto väljer hon nu att hylla Arvingarna och Lars ”Lasseman” Larsson och beskriver bandet som en förebild.
– Men han var väldigt gentleman-aktig, säger Elisa.

Elisa Lindström är gäst i BingoLotto och är en återkommande profil i programmet som uppskattas av både produktionen och publiken. Nu är hon återigen aktuell i det folkliga programmet tillsammans med Lotta Engberg.

Elisa som började sin karriär med det egna dansbandet Elisa’s hade stor framgång i flera år. Hon har turnerat med bandet och även släppt flera album som soloartist. Hon har dessutom medverkat i TV4:s Körslaget och gjorde stor succé i Let's dance 2016 då hon vann hela programmet. Men hur är relationen till andra dansbands-kollegor? I en intervju med BingoLotto berättar hon nu om mötet med Arvingarna och Lars ”Lasseman” Larsson som hon aldrig glömmer.

LISTAN Detta är Kikki Danielssons krav på sitt nya boende

Elisa Lindströms starka hyllning till Arvingarna och ”Lasseman”

BingoLottos mest sedda framträdande på Youtube är nämligen låten Finns det någon annan nu med Elisa och ”Lasseman” i en duett. Och när Elisa intervjuas i BingoLottos serie Green room berättar hon om sin relation till Arvingarna och Lasseman.

– Nej men jag kommer ihåg att jag tyckte det var väldigt spännande att få spela med Arvingarna. De har ju liksom varit förebilder i min uppväxt och jag har lyssnat jättemycket på dem och så. Det var första gången jag spelade med dem tror jag så jag var ganska nervös, säger Elisa och tillägger:

– Men han var väldigt gentleman-aktig ”Lasseman”, så han tog mig under sina vingar och lyfte mig så jag kände mig trygg.

Elisa får dessutom frågan ifall man kan lita på ”Lasseman” och där blir svaret tydligt.

– Jajamän, svarar Elisa då.

Elisa är en favorit i BingoLotto – återförenas med Lotta Engberg

Elisa Lindström är dessutom en mycket rutinerad gäst i BingoLotto-sammanhang. År 2017 ledde hon BingoLottos Uppesittarkväll i TV4, tillsammans med Lotta Engberg. På sin Instagram skickar hon nu en varm hälsning till sina fans.

– Hej mina vänner! Nu är jag tillbaka i BingoLotto-studion. Så trevligt! Lotta är här, husbandet och Brynolf och Ljung är här. Jag ska få sjunga, det ska bli så mysigt och trevligt. Det blir låten Den du är och lite dansbands-nostalgi. Klockan 18:00 i TV4. Vi ses hoppas jag, säger Elisa glatt i videon.

Flera fans är glada över Elisas återkomst i programmet, att hon är en av tittarnas favoriter märks tydligt.

”Ska titta på dig ikväll”, skriver en.

Fina Elisa”, hälsar en annan.

Hänt har varit i kontakt med Elisa Lindström som avböjer kommentar.

LÄS OCKSÅ: Tittarkritik mot Lotta Engberg efter säsongspremiären av BingoLotto

LÄS OCKSÅ: Stefan Odelbergs barnbesked med flickvännen Petra Johansson

FOTO: Tommy Holl/TT / Carolina Byrmo/TT

Senaste nytt