TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Gravida Sanna Nielsen om kärleken Joakim Ramsell som pappa

07 okt, 2021 
SANNA NIELSEN OCH JOAKIM RAMSELL
Sanna Nielsen och kärleken Joakim Ramsell väntar sitt första barn tillsammans.
Nu berättar Sanna hur hon ser på att Joakim ska bli pappa.
– Inte bara min resa, säger hon.
Annons
Ernst Kirchsteiger avslöjar sanningen om relationen till Sanna NielsenBrand logo
Ernst Kirchsteiger avslöjar sanningen om relationen till Sanna Nielsen

Sanna Nielsen, 36, ska snart få barn tillsammans med kärleken Joakim Ramsell, 49. I år firar hon dessutom 25 år som artist och kommer att åka ut på en stor julturné i november och december.

Det är ännu inte känt när Sanna Nielsen ska föda, men för ett par veckor sedan avslöjades det i Nyhetsmorgon att hon är höggravid. I en ny intervju med Allas berättar hon nu om hur det känns att bli förälder och få se Joakim i sin papparoll.

Så avslöjade Sanna Nielsen att hon var gravid: ”Lilla mirakel”

Det var på självaste morsdag tidigare i år som Sanna valde att berätta om den stora lyckan att hon väntar sitt första barn.

”Så många fina äventyr jag har fått uppleva och har framför mig, men det absolut största och finaste äventyret är att jag kommer få bli mamma till vårt lilla mirakel”, skrev Sanna vid gravid-avslöjandet.

Artisten har dessutom redan blivit glatt överraskad med en babyshower av sina vänner och nu är det inte långt kvar tills hon och Joakim kan titulera sig som mamma och pappa.

Annons

Sanna Nielsens starka ord om Joakim Ramsells papparoll

Sanna Nielsen berättar nu om hur det känns över att bli förälder tillsammans med Joakim. Hon medger att det är underbart att se honom att förbereda sig för att bli pappa och att det är en gemensam resa.

– Det är fint att se honom förbereda sig för papparollen. Detta är såklart inte bara min resa. Vi gör det här tillsammans och jag kan inte tänka mig en bättre man att dela denna resa med än Joakim, säger hon till Allas och fortsätter:

– Att få bli mamma är såklart livsomvälvande och jag omfamnar det. Jag känner att jag ska ta det lugnt i min blivande roll och se vart det landar och vem jag blir. Jag tänker att jag vet mer när jag ser vem det är som kommer ut och vilket slags team vi kommer att bli.

FOTO: Karin Törnblom/TT / FERNVALL LOTTE/Aftonbladet

Annons