Familjen annorlunda-Sami Nikula om tuffa avskedet från sonen Frasse

Sami Nikula Familjen annorlunda
Exklusivt

Sami och Matilda Nikula gick skilda vägar för ett par år sedan. Tillsammans har de flera barn och den yngsta sonen Frasse bor hos Matilda på Gotland.
Nu berättar Sami om hur tufft det är att inte träffa honom så ofta.
– Vi ska jobba på detta för att hitta en bättre lösning, berättar han.
Slå på ljud

Familjen annorlunda har gjort stort intryck hos TV4-tittarna. Det var minst sagt ett folkligt program och vi har fått följa familjer som mamma Mirka Norrström med barn, familjen Pettersson med Annika och Conny Pettersson och många andra stora familjer genom åren.

Nikula-familjen, med föräldrarna Sami och Matilda i spetsen, gick för ett par år sedan skilda vägar och har flera barn ihop. Matilda bor numera på Gotland och Sami i Hallstahammar med alla barn förutom minstingen Frasse, 4, som bor hos Matilda. Nu berättar Sami om saknaden och hur det känns att inte ha sin yngsta son hos sig hela tiden.

RYTER IFRÅN Stor ilska mot Sorayas beteende

Sami Nikulas kärlekslycka efter Matilda – har träffat ny flickvän

I en tidigare intervju med Hänt i somras delade Sami med sig av den lyckliga nyheten att han funnit kärleken på nytt. Denna gången i flickvännen Nataliie Bonnevier. Faktum är att de träffades för flera år sedan och känner varandra väl då de har varit goda vänner.

Sedan ett tag tillbaka är Sami och Nataliie alltså tillsammans, men till en början hade han inga planer på att bli kär då han tyckte att ålderskillnaden var för stor mellan dem två – då det skiljer hela femton år.

Sami har berättat på Instagram att Nataliie hade svårt att ”släppa sargen”, men att de nu är lyckligt tillsammans och att åldersskillnaden inte har ställt till det för dem.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Sami Nikula om sorgen över att inte träffa 4-åriga sonen Frasse

Sedan Matilda och Sami gick skilda vägar har Matilda flyttat till Gotland med yngsta sonen Frasse medan Sami bor kvar med resterande barn i Hallstahammar. Detta innebär att Sami inte träffar sin yngsta son lika mycket, något han beskriver som tufft.

Nu har Frasse nyligen varit på besök hos Sami Nikula i fem dagar och avskedet var såklart känslosamt.

– Stämningen var på topp och alla syskonen var riktigt glada över hans närvaro här hemma, saknaden märktes tydligt från allas håll. Det känns bara jobbigt att ett av syskonen saknas här, men jag vet att han har det bra hos sin mamma. Vi behöver helt enkelt steppa upp en del beträffande umgänget, berättar Sami för Hänt och fortsätter:

– Avståndet och själva resan gör inte saken lättare direkt men vi ska jobba på detta för att hitta en bättre lösning. Självklart är saknaden jobbig för min del också men jag njuter av varenda sekund när han väl är här. Familjen är då samlad och lyckan är total.

Sami Nikula med sin yngsta son Frasse till höger.

LÄS OCKSÅ: Familjen annorlunda- Susanne Zeeck – så lever hon och barnen idag

LÄS OCKSÅ: Pontus Rosenborg blev pappa när han var 14 år – så lever han idag

FOTO: Instagram / TV4

SENASTE NYTT!