TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Soraya Lavasanis svar efter kritiken mot hostan i Nyhetsmorgon

05 okt, 2021 
Soraya Lavasani TV4
Soraya Lavasani och Martin Järborg ledde som vanligt Nyhetsmorgon under måndagen.
Men efter sändningen möttes Soraya av kritik från tittarna.
Nu väljer TV4-profilen att försvara sig.
Annons
Danny Saucedos och Anna Brolins svar efter TV4-tittarnas kritikBrand logo
Danny Saucedos och Anna Brolins svar efter TV4-tittarnas kritik

Soraya Lavasani och Martin Järborg ledde Nyhetsmorgon tillsammans under måndagen. De bjöd på både på allvarsamma ämnen och roliga stunder. Bland annat tillägnade de en del av programmet åt poliserna och konstnären Lars Vilks som tragiskt omkommit i en bilolycka. Såklart åt de även kanelbullar då det var kanelbullens dag och de passade även på att fira kollegan och nyhetsankaret Matilda Boza som fyllde 30 år.

Men Soraya Lavasani fick kritik under måndagens sändning, det gäller främst hur hon agerade i programmet. Enligt en tittare ska hon ha hostat flera gånger – och nu väljer TV4-programledaren att slå tillbaka mot kritiken.

Soraya Lavasani får kritik för att ha hostat i direktsändning

Förra veckan, närmre bestämt den 29 september, öppnade restriktionerna upp i Sverige och många är glada att få återgå till arbete samtidigt som många är oroliga. Under måndagen var en TV4-tittare orolig och gav programledaren Soraya Lavasani kritik på sociala medier efter sin medverkan i Nyhetsmorgon. Hon ska ha hostat i direktsändning enligt tittaren.

Annons

Det var under bilden där TV4 presenterade måndagens programinnehåll som en tittare reagerade på Soraya Lavasanis beteende i direktsändning.

”Vore det inte förståndigt att Soraya vore hemma tills hon blir frisk???? Hon stör väldigt mycket med sitt hostande. Lika förra veckan. I dessa tider så behöver man visa hänsyn. Med eller utan corona”, skrev tittaren i en kommentar på Nyhetsmorgons Instagram.

Soraya Lavasanis svar efter kritiken om att vara sjuk: ”Fullt frisk”

Soraya har nu valt att svara på kritiken gällande att hon skulle vara sjuk. I en kommentar skriver hon att hon är fullt frisk men att hostan beror på att det ofta är torr luft i studion på TV4.

”Jag är fullt frisk men luften i studion är väldigt torr, därför får jag ibland rethosta. Förstår att det stör men svårt att låta bli när det retar i halsen”, skriver Soraya Lavasani.

Annons

Men Martin och Soraya möts också av massvis med positiva kommentarer. Många tittare älskar dem två som duo.

För under samma bild berömmer en tittare Sorayas insats som programledare: ”Jag blir så glad varje gång jag ser att Soraya är kvar i rutan. Ingen kommer att kunna fylla din plats.”

”Dem är så vansinnigt bra matchar varandra och har en varm framtoning. Släpper fram varandra”, hälsar en annan.

”God morgon finaste Soraya och Martin. Ha en fin måndag. Ni är bäst”, hälsar en tredje.

FOTO: TV4

Annons