Bianca Ingrossos vilda festkväll med Ludivg Tungården efter kyssen

05 okt, 2021 
Bianca Ingrosso
Tv-profilen Bianca Ingrosso visade nyligen upp en kille hon kysst på en kräftskiva.
Nu har de återförenats ännu en gång.
Se bilden från vilda festkvällen med vännen här!
Annons
Se privata bilderna från Benjamin Ingrossos fest här
Se privata bilderna från Benjamin Ingrossos fest här

Bianca Ingrosso, 26, är tillbaka i en ny säsong av Wahlgrens värld ihop med sin mamma Pernilla Wahlgren, 53. Tillsammans gör de två succé och har bland annat vunnit Kristallen för sina insatser i programmet.

Bianca är även jurymedlem i programmet Talang och jobbar som influencer på heltid. Hon har dessutom över en miljon följare på Instagram och hundratusentals följare på Youtube. Det var även på Youtube hon visade upp att hon kysst en mystisk kille och nu har det visat sig att hon festat vidare med honom ännu en gång!

Därför går Bianca Ingrosso alltid tillbaka till Philippe Cohen

Bianca Ingrosso är tillsammans med Philippe Cohen igen – något hon avslöjade i podcasten Ursäkta i våras. Men eftersom Wahlgrens värld spelades in innan dess var de inte tillsammans under inspelningen.

I säsong tio får vi följa Biancas hjärtesorg och i samband med att säsongen hade premiär berättade hon varför hon alltid går tillbaka till Philippe Cohen, som hon alltså är tillsammans med igen. De har haft ett av- och på-förhållande i flera år och gjort slut sju gånger och blivit ihop åtta.

Annons

– Jag tror att vi båda älskar varandra så jävla mycket och sedan blir vi så irriterade på att vi inte har hittat kapacitet att vara vårat bästa vi, samtidigt som det har gått och så har det kommit något i vägen och så åker man ner i det hålet istället för att vara ett team, berättade Bianca Ingrosso för Aftonbladet.

Bianca Ingrossos vilda festkväll med influencer-vännerna

Bianca Ingrosso, likt många andra, valde att festa till det i samband med att restriktionerna försvann nu i september. Hon publicerade flertalet bilder på Instagram från kvällen. Till en bild skrev hon bland annat:

”Jag ska dansa hela natten med mina vänner.”

För ett tag sedan publicerade Bianca Ingrosso dessutom en vlogg på Youtube där hon kysser en okänd kille. Hon bekräftade för Hänt vem den okända killen är, och det visade sig vara kompisen Ludivg Tungården det handlade om.

Annons

– Haha, ja det är en av mina bästa killkompisar som är gay, berättade Bianca Ingrosso då för Hänt.

Nu har Bianca publicerat en ny bild på Ludvig från den vilda festkvällen. Ludvig är dessutom lillebror till influencern och kläddesignern Petra Tungården.

Det ser ut som att duon har väldigt roligt ihop!

Bianca Ingrossos bild
Bild från Bianca Ingrossos festkväll på kompisen hon kysste. Det ser minst sagt roligt ut!

FOTO: YOUTUBE

Annons