Familjen annorlunda- Susanne Zeeck – så lever hon och barnen idag

Susanne Zeeck
Exklusivt

Susanne Zeeck medverkade i programmet Familjen annorlunda tillsammans med sina barn 2017.
De medverkade endast i en säsong och har sedan dess inte synts till i tv-rutan.
Men hur lever de idag? Nu berättar Susanne!
Slå på ljud

Familjen annorlunda var minst sagt ett folkkärt program som sändes i flera år på TV4. En av familjerna som medverkade för ett par år sedan var familjen Zeeck, med mamma Susanne Zeeck och pappa Gunnar Zeeck med barn.

Under inspelningen hade familjen väldigt roligt och de ser tillbaka på den tiden med kärlek och värme. Men hur lever de idag? I en intervju med Hänt berättar Susanne!

Exklusivt
MYSTISKT Sanningen bakom Babbens frånvaro

Susanne Zeeck om inspelningen av Familjen annorlunda

Susanne var faktiskt tveksam på att ställa upp i programmet, men är väldigt nöjd med hur allting blev.

– Det var en rolig erfarenhet. Jag trodde det skulle vara jobbigt, men teamet var roligt och man hittade på grejer tillsammans.

Suzanne och Gunnar hade barn sedan tidigare relationer och under inspelningen fick man följa alla dessa.

– Min man har två barn sedan tidigare, och jag hade fyra barn sedan tidigare. Så när vi spelade in var sju barn med under inspelningen och min mans barn var inte med i serien just då.

Så lever Susanne med familj idag – fyra år efter Familjen annorlunda

Susanne och Gunnar hade under serien de gemensamma barnen Milli, Ilon och Juno. Nu har de fått två barn till.

– Vi har fått två barn, Gibeon, 3, blir snart fyra, och Sky, 2. Jag vet inte hur det kom sig, jag har väl svårt att få nog av det. Vi hade bestämt att vi egentligen inte skulle ha några fler barn, men sedan kom en längtan efter ett syskon för Juno.

Det verkar inte som att det bli fler barn framöver.

– Nej, nu är vi färdiga, eller det kommer jag nog aldrig känna. Men vi är ju inte jätteunga nu, och någon gång måste man säga stopp.

Familjen är fortsatt bosatta i Hallstahammar, i serien fick vi även se dottern Juno kämpa med sin cancer, leukemi som hon idag har repat sig ifrån.

– Hon mår ganska bra, men det finns lite komplikationer kvar från cellgifterna. Hon har fått nervskador i benen, men i det stora hela är hon pigg. Man får ha lite extra koll när hon har ansträngt sig, men i det stora hela mår hon riktigt bra, säger Susanne och fortsätter:

– Hon hade leukemi och är inte friskförklarad än. I april 2023 blir hon friskförklarad, för då har det gått så många år efter den slutliga behandlingen. Den avslutade behandlingen var nu för tre år sedan, sen väntar de för det kan komma tillbaka. Men har det gått fem år så brukar det ofta gå bra.

Vad har hänt sedan inspelningen?

– Jag är hemma med barnen fortfarande, samtidigt som jag jobbar ideellt. Vi har startat en förening här i Västmanland för familjer med sjuka barn. Vi jobbar med det, annars så jobbar min man på som vanligt och jag är hemma just nu. De minsta barnen har inte börjat på förskola än, avslutar Susanne Zeeck.

LÄS OCKSÅ: Pontus Rosenborg blev pappa när han var 14 år – så lever han idag

LÄS OCKSÅ: Sami Nikula om åldersskillnaden med flickvännen Nataliie Bonnevier

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!