Familjen Annorlunda-Susanne Zeecks nya bebislycka

Familjen Annorlunda-Susanne Zeecks nya bebislycka

Familjen Annorlunda-paret har fått tillökning.
– Det är jättemysigt, vi har elva totalt nu, säger Susanne Zeeck till Hänt.

Carina Bergs tårar
Slå på ljud

Susanne och Gunnar Zeeck från Hallstahammar deltog i  TV4:s realityserie Familjen annorlunda 2017.

Säsongen efter deltog inte familjen igen då en av deras döttrar drabbades av cancer. Men när dottern var cancerfri var familjen ändå inte så sugna på att delta i programmet, vilket Susanne berättade om för Aftonbladet 2018.

– Jag tycker att de har kört fast. Det är ”samma, samma, samma”. Det som vi har sett nu är det i princip samma saker som har gjorts om och om igen. Har de inget nytt koncept att komma med så tror jag inte att vi vill vara med. Vi vill att man visar lite mer variation än att man går och handlar och städar. Det börjar bli uttjatat, sa Susanne Zeeck i Aftonbladet då.

Nu berättar Susanne för Hänt vad som har hänt i deras liv sen programmet.

– Livet rullar på. Vi jobbar mycket med vår förening som hjälper familjer med svårt sjuka barn men just nu så är det lite svårt att anordna saker på grund av corona tyvärr. Men vi har öppnat upp ett anhörigboende  i Västerås för cirka en månad sedan, säger hon.

Parets bebislycka

Hon berättar även att de fått tillökning i familjen – med två barn till sedan programmet sändes.

– Vi har fått Gideon som är 2 år och Sky som är 8 månader, säger Susanne.

Grattis, hur känns det? 

– Det är jättemysigt, vi har elva totalt nu, säger hon.

På frågan hur hon känner kring mer tv i framtiden svarar hon att det beror helt på vad för slags tv-program. Hon avslöjar även att paret nyligen spelade in ett program – för ett Sydkoreanskt tv-bolag.

– Om vi är sugna på mer tv framöver beror helt på vad det är. Vi.spelade in ett tv program i december 2019 för ett Sydkoreanskt tv-bolag faktiskt. Det var väldigt annorlunda mot Meter Tv men en jättekul erfarenhet.

Vad var det för tv-program ni gjorde? 

– Det var jättekul. Det var ett program där huvudämnet var att vi skulle testa ett väldigt sydkoreansk livsmedel och få in det i det svenska köket, sedan var det lite likt Familjen annorlunda där de följde våran vardag, säger hon.

FOTO: TV4/TV4PLAY/PRIVAT

FRÅN FÖRSTASIDAN