Sami Nikula om åldersskillnaden med flickvännen Nataliie Bonnevier

Sami Nikula och Nataliie Bonnevier.

Familjen annorlunda-profilen Sami Nikula separerade från Matilda för tre år sedan.
Idag lever han ihop med den 15 år yngre flickvännen Nataliie Bonnevier.
Nu talar Sami ut om ålderskillnaden i den nya relationen.
Familjen annorlunda – så lever några av familjerna idag
Slå på ljud

Familjen annorlunda-profilerna Sami Nikula och Matilda Nikula skilde sig för tre år sedan. Idag lever de på varsitt håll, Matilda bor på Gotland med yngsta sonen Frasse och Sami bor kvar i Hallstahammar med de resterande nio barnen.

Sami har i intervjuer med Hänt berättat om skilsmässan och hur svårt det har varit att ta hand om de flesta barnen på egen hand och ha barnens mamma på långt avstånd.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Sami Nikulas nya flickvän efter skilsmässan från Matilda

I somras avslöjade Sami att han har träffat en ny flickvän. Hennes namn är Nataliie Bonnevier och i avslöjandet berättade han att de har känt varandra i tre år då deras döttrar går i samma klass.

– Vi har så mycket gemensamt och vi kan prata om allt mellan himmel och jord, har Sami Nikula tidigare berättat om sin nya relation.

Sami Nikula om sin 15 år yngre flickvän Nataliie Bonnevier

Något som alla Samis följare kanske inte vet är att det faktiskt skiljer 15 år mellan honom och hans nya flickvän. På Instam väljer han nu att adressera detta, tillsammans med bilder från vardagen.

”En vecka som börja bra utvecklades till en smärre katastrof men sluta på absolut på bästa sätt. Visst är livet härligt. Apropå livet...varit en del snack på byn om ålderskillnaden i mitt och Nataliie Bonneviers förhållande. Det skiljer 15 år mellan oss”, skriver han.

Sami Nikula förklarar att han hade tankar kring det innan de blev ett par, men att han inte tänker på det idag.

”Absolut inget jag hakar upp mig på numera men hade lite funderingar ett tag. Massor med små barn, tillsammans med en yngre kvinna och på väg in i 50 träsket. De och träningen håller mig ung. Det sistnämnda håller ölmagen och chipstuttarna borta i alla fall.”

LÄS OCKSÅ: Starka reaktioner efter Elisa Lindströms framträdande i Bingolotto

LÄS OCKSÅ: Magdalena Graafs ord om otroheten i relationerna

FOTO: Sami Nikula/Instagram, Youtube

FRÅN FÖRSTASIDAN