ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Familjen Annorlunda-Sami Nikula om relationen till exet Matilda Nikula

04 sep, 2021 
Mimmi Fouchenette
Matilda och Sami Nikula.
Familjen Annorlunda-paret Matilda och Sami Nikula gick isär för tre år sedan. I ett meddelande till Hänt berättar Sami om relationen till exfrun idag.
Annons
Familjen annorlunda – så lever några av familjerna idagBrand logo
Familjen annorlunda – så lever några av familjerna idag

Tiobarns-familjen Nikula blev populära i tittarsuccén Familjen Annorlunda från 2018. Matilda och Sami Nikula fick sitt sjunde gemensamma barn när säsongen sändes på tv, Sami har tre barn från ett tidigare förhållande.

Kort efter parets sjunde barn valde de att separera. Idag bor Matilda på Gotland med deras yngsta son Frasse och Sami bor kvar i Hallstahammar med resterande barn.

Sami Nikula har träffat en ny partner

För några veckor sedan avslöjade Sami att han hade träffat en ny flickvän som heter Nataliie Bonnevier. På Instagram la han ut en selfie på dem två tillsammans och skrev att de har känt varandra i tre år då deras döttrar går i samma klass.

I ett meddelande till Hänt berättar han sin relation till Nataliie.

”Det är egentligen de senaste månaderna som känslorna börjat utvecklas till mer än vänskap”, skriver han i ett meddelande.

Han berättar även hur hennes relation ser ut till hans barn.

Annons

”Hon har haft med mina barn att göra lika länge som vi känt varandra... Jag begär inget av henne och kommer aldrig göra det. Men jag vet att hon skulle ställa upp på mig och mina barn i vått och torrt. Precis som jag skulle göra för henne och hennes barn.”

Sami Nikula om relationen till exfrun Matilda idag

Skilsmässan mellan Sami och Matilda var inte helt smärtfri. I en intervju med Hänt berättar Sami om hur relationen till exet ser ut idag.

”Vi har ingen relation alls utöver det som krävs på grund av barnen”, skriver han i ett meddelande till Hänt.

Han utvecklar sitt svar genom att förklara att avståndet mellan dem geografiskt är en av anledningarna till att de inte har någon kontakt idag.

”Inget jag vill utveckla mer än att hon bor +40 mil härifrån och det finns inte ens någon möjlighet att ha någon relation mer än det som rör barnen. Glad för hennes skull att hon hittat sin plats här i livet”.

Han menar däremot att det funkar bra trots att de bor långt ifrån varandra.

”Det funkar helt okej... Vi gör det bästa av situationen som den är. Många bitar som ska falla på plats med tid, jobb, skollov och transporter.”

FOTO: TV4, Sami Nikula/Instagram

Annons