Familjen Annorlunda-Sami Nikula om relationen till exet Matilda Nikula

Matilda och Sami Nikula.
Exklusivt

Familjen Annorlunda-paret Matilda och Sami Nikula gick isär för tre år sedan. I ett meddelande till Hänt berättar Sami om relationen till exfrun idag.

Tiobarns-familjen Nikula blev populära i tittarsuccén Familjen Annorlunda från 2018. Matilda och Sami Nikula fick sitt sjunde gemensamma barn när säsongen sändes på tv, Sami har tre barn från ett tidigare förhållande.

Kort efter parets sjunde barn valde de att separera. Idag bor Matilda på Gotland med deras yngsta son Frasse och Sami bor kvar i Hallstahammar med resterande barn.

Sami Nikula har träffat en ny partner

För några veckor sedan avslöjade Sami att han hade träffat en ny flickvän som heter Nataliie Bonnevier. På Instagram la han ut en selfie på dem två tillsammans och skrev att de har känt varandra i tre år då deras döttrar går i samma klass.

I ett meddelande till Hänt berättar han sin relation till Nataliie.

”Det är egentligen de senaste månaderna som känslorna börjat utvecklas till mer än vänskap”, skriver han i ett meddelande.

Han berättar även hur hennes relation ser ut till hans barn.

”Hon har haft med mina barn att göra lika länge som vi känt varandra... Jag begär inget av henne och kommer aldrig göra det. Men jag vet att hon skulle ställa upp på mig och mina barn i vått och torrt. Precis som jag skulle göra för henne och hennes barn.”

SANNINGEN Därför tar Axel Pileby Efter fem – Tildes plötsliga frånvaro

Sami Nikula om relationen till exfrun Matilda idag

Skilsmässan mellan Sami och Matilda var inte helt smärtfri. I en intervju med Hänt berättar Sami om hur relationen till exet ser ut idag.

”Vi har ingen relation alls utöver det som krävs på grund av barnen”, skriver han i ett meddelande till Hänt.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Han utvecklar sitt svar genom att förklara att avståndet mellan dem geografiskt är en av anledningarna till att de inte har någon kontakt idag.

”Inget jag vill utveckla mer än att hon bor +40 mil härifrån och det finns inte ens någon möjlighet att ha någon relation mer än det som rör barnen. Glad för hennes skull att hon hittat sin plats här i livet”.

Han menar däremot att det funkar bra trots att de bor långt ifrån varandra.

”Det funkar helt okej... Vi gör det bästa av situationen som den är. Många bitar som ska falla på plats med tid, jobb, skollov och transporter.”

LÄS OCKSÅ: Maria Forsbloms intima fråga till Steffo Törnquist i Nyhetsmorgon

LÄS OCKSÅ: Så blir Så mycket bättre 2021 – vilka artister medverkar i vilka avsnitt?

FOTO: TV4, Sami Nikula/Instagram

SENASTE NYTT!