Familjen Annorlunda-Matilda Nikulas första ord om Sami Nikulas nya tjej

Sami Nikula och Matilda Nikula från Familjen Annorlunda
Exklusivt

Familjen Annorlunda-paret Matilda och Sami Nikula gick isär för tre år sedan. Sami har hunnit träffa en ny partner, nu berättar Matilda om sin relation med exets nya flickvän.

2018 sändes senaste säsongen av Familjen Annorlunda på TV4:s systerkanal Sjuan. En av familjerna tittarna fick följa då var 10-barnsfamiljen Nikula. När serien sändes hade mamma Matilda Nikula och pappa Sami Nikula nyss fått sitt sjunde barn ihop. Sami har tre barn från ett tidigare förhållande.

Förutom tillskottet i familjen skedde ännu en livsändring samma år som Familjen Annorlunda sändes, paret gick nämligen skilda vägar. Efter skilsmässan flyttade Matilda till Gotland med yngsta sonen Frasse och de har bott där sedan dess och har inga planer på att flytta tillbaka till fastlandet. Däremot bor Sami kvar i Hallstahammar med alla barnen.

I en intervju med Hänt förklarar Matilda anledningen till varför hon inte vill flytta tillbaka till Hallstahammar.

– Aldrig, det är inte där jag hör hemma, säger hon och fortsätter:

– Det var många saker som gjorde att jag tog steget att flytta, men jag kände att jag behövde börja om på ett nytt ställe.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Sami Nikulas nya flickvän Nataliie Bonnevier

Båda parter har vittnat om att skilsmässan var tuff, främst för att det är så många barn inblandade. Däremot behövde inte Sami sörja särskilt länge, till Hänt berättade tiobarnspappan att han har har hittat kärleken på nytt och hon heter Nataliie Bonnevier.

Paret träffades för tre år sedan och blev direkt goda vänner, deras döttrar går i samma klass.

– Jag lärde känna henne då strax efter att skilsmässan blev officiell, jag gick ju på föräldraledighet då, berättade han för Hänt då.

Exklusivt
WAHLGREN Julia visar upp bröllopslyckan – efter uppbrottet från Niclas

Matilda Nikula om Sami Nikulas nya flickvän

Matilda som bor på Gotland träffar inte alla barnen särskilt ofta då de bor kvar med pappan. När Hänt frågar Matilda vad barnen tycker om deras pappas nya relation svarar hon att dem inte tänker på det något särskilt.

– Barnen känner inget speciellt över det, de har känt varandra såpass länge.

I samma intervju förklarar Matilda att hon däremot inte känner Nataliie.

– Jag känner henne inte, jag vet att det är en mamma från en av mina döttrars klass och jag vet vem hon är på grund av att vi har bott i samma område.

LÄS OCKSÅ: Sveriges största familj med 17 barn – så lever de i dag

LÄS OCKSÅ: Så gick det för Matilda Lindblom i Bachelor 2017 med Niclas Lij

FOTO: Sami Nikulas/Instagram, Matilda Nikulas/Instagram

SENASTE NYTT!