AvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

”Gift vid första”-Jacob Claesson gifter sig med nya kärleken Ani

21 sep, 2021 
Emil Karlsson Lagnelius
Jacob Claesson och Ani Bertlani.
Efter kärlekskraschen i Gift vid första ögonkastet – nu kan Jacob Claesson, 31, visa upp nya kärlekslyckan.
Här friar han till Ani Bertlani, 22 – som tackar ja.
– Vi gifter oss redan på fredag. Det finns ingen anledning att vänta när man har hittat den rätta, säger Jacob till Hänt.
Annons
Alla deltagare i "Gift vid första ögonkastet" – säsong 7Brand logo
Alla deltagare i "Gift vid första ögonkastet" – säsong 7

Jacob Claesson deltog i Gift vid första ögonkastet 2020 och tussades då ihop med Elahe Eskandari, 30.

Det märktes tidigt att duon inte var ämnade för varandra och äktenskapet sprack innan sista avsnittet.

Till återträffen chockade Jacob Claesson genom att dyka upp hand i hand med Elina Raeder, 36, som i Gift vid första ögonkastet skilt sig från Albin Ringstad, 32.

Jacob Claesson, Elina Raeder, Elahe Eskandari.
Jacob och Elina dök upp till återträffen tillsammans, vilket inte uppskattades av Elahe.

Romansen blev dock kortvarig och i dag är Jacob och Elina bara vänner.

– Elina är en fantastisk person och en nära vän. Tyvärr är jag alltför sällan hemma nuförtiden, men jag försöker träffa Elina, Emil och Maxine så ofta jag har möjlighet, säger Jacob Claesson i dag.

Själv har han hittat sin stora kärlek i georgiskan Ani Bertlani, 22, fotograf och grafisk designer.

Annons

– Vi träffades först på en företagsfest när bolaget vi båda jobbar på hade en sommarfest. Vi pratade i nästan en timme, men missade att ta varandras namn eller kontaktuppgifter. Jag försökte sen hitta henne bland tusentals anställda, men lyckades inte. Sen hörde faktiskt hon av sig till mig och ville ha foton till sin portfolio, och frågade om jag kunde ställa upp. Jag svarade inte eftersom jag inte förstod att det var hon först. Men sen när jag förstod att det var den charmiga tjejen jag träffat tidigare så sa jag ja på en gång, berättar Jacob.

Jacob och Ani flyttar till USA

Vad är det bästa med Ani, varför passar ni ihop?

– Ani är fantantastiskt omtänksam och omhändertagande av de personer som hon bryr sig om. Hon får mig att känna mig uppskattad, älskad och lycklig. Vi är på många sätt olika där. Ani har väldigt nära till sina känslor och betydligt lättare att uttrycka dessa – medan jag behöver lite mer hjälp på traven.

Annons

– Ani har fått mig att utvecklas något enormt känslomässigt, och får mig att vilja öppna upp mig själv. Hon gör mig bekväm med att prata om känslor och tankar som jag annars kanske inte hade kommit i kontakt med. Vi kompletterar varandra väldigt väldigt bra.

Jacob Claesson och Ani Bertlani.
Jacob och Ani.

På Instagram kan man se Jacobs romantiska frieri. Han gick ner på knä i Omalo i Georgien.

– Omalo ligger i Tusheti, vilket är en svåråtkomlig bergsregion i Georgien. Ani har släktband dit, och har länge velat besöka. Dock är vägarna väldigt dåliga och ganska farliga, så det har inte blivit av. Jag bestämde mig därför för att ordna med en helikopter som tog oss till Tusheti. Vi tittade på de extremt vackra vyerna och hade även med en oss en professionell fotograf, så det kommer nog en hel vackra bilder de kommande veckorna.

Annons

Du tvekade inte att gifta dig på nytt efter skilsmässan i Gift vid första ögonkastet?

– Det har gått rätt fort, eftersom jag i början av oktober flyttar till USA – och vi ville gifta oss innan dess. Så bröllop kommer att hållas redan i slutet av den här veckan. Det finns ingen anledning att vänta när man har hittat den rätta.

Varför flyttar ni till USA?

– Jag har fått jobb som ansvarig för mitt företags verksamhet i Nordamerika. Planen är att hon ska flytta med så fort det är möjligt.

Vill du och Ani ha barn?

– Vi vill båda ha barn någon gång, men det är ingen brådska för någon av oss. Vi har varit tillsammans i ungefär ett år, så vi måste få lite mer tid för oss själva innan det blir tankar på barn.

Foto: SVT & Privat

Annons