LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Starka reaktioner efter Elisa Lindströms framträdande i Bingolotto

22 sep, 2021 
Lovisa Ström
Elisa Lindström Bingolotto
Under söndagen gästade Elisa Lindström Bingolotto där hon bjöd på ett uppskattat framträdande.
Nu hyllar tittarna artisten efter hennes fina sång.
”Hon blir bara bättre!”, skriver en person.
Annons
BingoLotto – minns du programledarna?Brand logo
BingoLotto – minns du programledarna?

Elisa Lindström är en av Sveriges mest folkkära artister och det tillhör inte ovanligheten att hon då och då dyker upp i tv-rutan.

Under söndagen gästade hon det folkkära programmet Bingolotto där hon bjöd tittarna på ett framträdande av låten Den du är.

Nu reagerar tittarna starkt efter den fina stunden.

Elisa Lindströms karriär genom åren

Den du är-sångerskan Elisa började sin karriär med det egna dansbandet Elisa’s, vilket hade stor framgång i flera år. Med bandet har hon turnerat landet över och mött stor publik, men hon har även gjort succé som soloartist.

Genom åren har hon släppt låtar som Lyckligt folk, Casanova och Finns det någon annan nu, och hon har dessutom medverkat i både i TV4:s Körslaget och Let's dance 2016, där hon dessutom tog hem hela vinsten.

År 2021 var hon även med i Melodifestivalen med låten Den du är och i en intervju med Melodifestivalenklubben berättade hon om känslorna inför tävlingen.

Annons

– Att vinna Melodifestivalen hade ju varit det absolut största såklart. Utan att förringa det andra, det har ju också varit jättestort för mig. Men att få vara med där och sjunga den här typen av låt har alltid varit det som har drivit mig , sa hon då.

Dessvärre åkte hon ut i tredje deltävlingen, men nu är hon tillbaka på scen igen.

Starka reaktioner efter Elisas framträdande på Bingolotto

Förutom att ha varit med i Melodifestivalen och Let's dance är Elisa dessutom en återkommande gäst i Bingolotto. År 2017 ledde hon nämligen BingoLottos Uppesittarkväll tillsammans med Lotta Engberg och i söndags gjorde hon comeback, men den gången som gäst.

Bingolottos Facebooksida skrev de om Elisas uppträdande samtidigt som de frågade tittarna vad de tyckte - och av kommentarerna att döma var de minst sagt nöjda.

”Vilken show! Stämband av renaste guld, minst sagt. Vad tyckte du om Elisas framträdande?”, skrev de varpå flera tittare passade på att hylla artisten.

”Hon blir bara bättre! Fantastisk röst. Underbar!”, skrev bland annat en tittare.

”Bra framträdande med en fin låt!”, skrev en annan.

Annons