avslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjar
TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Lance Hedman Graafs nya flickvän – första bilden ihop med kärleken

06 okt, 2021 
Lance Hedman Graafs nya kärlek
Lance Hedman Graaf är med i det nya programmet Behandlingen.
Förutom att medverka i tv har en ny tjej fångat hans hjärta efter uppbrottet från Emilia Lantz.
Se intima kyssbilden på dem två här!
Annons
Allt du vill veta om systrarna Graafs succékarriärBrand logo
Allt du vill veta om systrarna Graafs succékarriär

Lancelot ”Lance” Hedman Graaf, 21, är aktuell i programmet Behandlingen som går på Discovery+. I programmet får vi även följa kändisarna Andreas Kleerup, Håkan Hallin, Jackie Ferm, Ola Rapace och Ängie Dehn när de öppet delar med sig av sina upplevelser och erfarenheter av beroendesjukdomen.

Serien spelades in under våren på en skärgårdsö och Lance gick sedan själv ut och berättade på sociala medier om sina tuffa erfarenheter.

Förutom detta så verkar kärleken blomstra för tv-profilen, nu har han nämligen visat upp en ny kärlek på sociala medier efter uppbrottet från ex-flickvännen. Se kyssbilden på dem två här!

Lance Hedman Graaf kommer ut som alkoholist: ”Totalt maktlös”

Lance valde att gå ut i ett Instagram-inlägg och beskriva att han sedan första dagen han drack alkohol har varit totalt maktlös inför drogen. Han påpekade även att det finns tabu och skam kring beroende och att många inte vill söka hjälp på grund av det.

Annons

Samtidigt konstaterade Lance Hedman att han är lyckligt lottad som har fått träffa alla fantastiska människor som var med på resan.

”Egentligen handlar det om att jag flyr känslorna med hjälp av substanser. Och jag hoppas innerligt att ni som ser detta program vågar söka hjälp eller vågar prata med en förälder för att få chansen till hjälp och ett bättre liv”, skrev han på Instagram nyligen.

Lances Hedman Graafs nya kyssbild – visar upp flickvännen

Lance var tidigare tillsammans och förlovad med Emilia Lantz, 29. Men under våren kom nyheten att de två valt att gå skilda vägar. I sin egen podcast beskrev Lance att ”jag måste älska mig själv innan jag kan älska någon annan.”

Sedan dess har vi inte sett någon ny kärlek vid Lance sida – fram tills nu!

Den senaste tiden har vi nämligen sett en tjej dyka upp titt som tätt bredvid Lance, och mamma Magdalena Graaf har bland annat publicerat på sin blogg att Lance varit på middag med en tjej hos hemma hos henne.

Och nu har Lance även visat upp en bild på dem två tillsammans och det är minst sagt en gullig sådan!

Lances nya bild med kärleken.

All lycka till er!

Hänt har sökt Lance Hedman Graaf utan framgång.

FOTO: Eero Hannukainen/TT / Instagram

Annons