Lance Hedman Graafs nya flickvän – första orden om kärlekslyckan

Lance Hedman Graaf
Avslöjar

Lance Hedman Graaf blev singel i början av året.
Nu har avslöjar artisten att han har hittat kärleken på nytt.
– Jag har en flickvän just nu, säger han till Hänt.

Lance Hedman Graaf, 21, är son till tv-profilen Magdalena Graaf och före detta fotbollsspelaren Magnus Hedman. Trots sin unga ålder har han redan tävlat i thaiboxning, varit DJ, haft en egen realityserie om hans liv – Lance vs livet och 2019 hamnade Lance på en tredjeplats med dansparntern Linn Hegdal i TV4:s succéprogram Let's dance.

Sedan sin medverkan i Let's dance har Lance Hedman släppt flera låtar med sin bästa kompis Linton Calmroth, men idag skriver Lance musik på egen hand och ska släppa flera låtar under hösten.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Lance Hedman Graafs uppbrott från modellen Emilia Lantz

Lance var tillsammans med den sju år äldre realityprofilen Paulina "Poaw" Danielsson under ett år. I början av 2020, strax efter uppbrottet från Paow, gick Lance ut med nyheten att han träffat en ny tjej – modellen Emilia Lantz, 29. Redan samma år förlovade sig paret men i mars i år gick de skilda vägar.

I sin podcast Dagen efter med Lance och Linton berättade Lance om anledningen till uppbrottet.

– Jag måste jobba på mig själv, det är därför vi inte är med varandra just nu, sa han och fortsatte:

– Det har hänt mer senaste veckan än vad det har hänt under hela den här tiden. Jag och min tjej, eller aa, vi sålde vår lägenhet. Det känns svårt att prata om det här. Jag måste jobba på mig själv, det är därför vi inte är med varandra just nu, säger han.

Exklusivt
ÄRLIGT Marias privata relation till TV4-kollegan Martin

Lance Hedman Graaf bekräftar: Har en ny flickvän

Sedan uppbrottet har Lance Hedman försökt att jobba sig själv och sörjt separationen från Emilia. Men nu, sex månader senare, verkar det som att Lance har hittat tillbaka till sig själv igen.

I en ny intervju med Hänt bekräftar artisten att han har träffat en ny tjej. Lance vill inte berätta vem hon är eller hur och när de träffades men avslöjar att han inte längre är singel.

– Jag har en flickvän just nu och det är allt jag har att säga om det.

LÄS OCKSÅ: Idol-Tess Gustafsson om relationen till Filip Lamprecht

LÄS OCKSÅ: Detaljen i Pernilla Wahlgrens nya bild på Benjamin Ingrosso upprör

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

Senaste nytt