TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför har Lance Hedman och Emilia Lantz separerat

01 mar, 2021 
Lance Hedman och Emilia Lantz
Foto: TT/Instagram
Lance Hedman och Emilia Lantz förlovade sig i mars förra året.
Nu avslöjar kändissonen att paret inte längre är tillsammans.
– Det är därför vi inte är med varandra just nu, säger Lance i Dagen efter med Lance & Linton.
Annons
Kändisarna som bröt förlovningen precis innan bröllopetBrand logo
Kändisarna som bröt förlovningen precis innan bröllopet

Lance Hedman, 20, är son till Magdalena Graaf och Magnus Hedman. Under de senaste åren har han flitigt synts till i offentligheten och framgångarna har flödat. Även på kärleksfronten har det gått strålande. Efter uppbrottet med Paradise hotel-profilen Paulina "Paow" Danielsson fann Lance kärleken i modellen Emilia Lantz, 29.

Lägenhetsköpet efter förlovningen

Strax efter att Lance och Emilia bekräftat sin relation tog de kärleken till ytterligare en nivå. Det var i mars 2020 som paret förlovade sig, något som de avslöjade genom en bild där de båda håller upp händerna med varsin ring på.

“Hon sa ja”, skrev Lance till bilden.

I somras köpte paret dessutom en lägenhet tillsammans. Detta visade sig gått fort fram och Lance berättade i samband med köpet att det hela skedde väldigt spontant.

– Ska jag vara helt ärlig så när vi väl signade papperna så minns jag inte riktigt hur den såg ut, när jag satt där, sa Lance i podcasten Dagen efter med Lance & Linton.

Annons

Lance Hedmans egna ord om separationen

Nu kommer Lance med ett oväntat uttalande om livssituationen med Emilia. I ett nytt avsnitt av podcasten avslöjar han nämligen att de har separerat.

– Det har hänt mer senaste veckan än vad det har hänt under hela den här tiden. Jag och min tjej, eller aa, vi sålde vår lägenhet. Det känns svårt att prata om det här. Jag måste jobba på mig själv, det är därför vi inte är med varandra just nu, säger Lance och fortsätter:

– Det är liksom ingenting speciellt som har hänt utan jag är en människa som inte kan dricka alkohol. Jag håller på att försöka bli nykter just nu. När jag dricker så blir det inte bra. Som en vanlig människa så kan inte jag dricka bara en öl. Och jag tänkte då en kväll att jag dricker en öl, men då gick det åt helvete liksom. Det slutade med att man blir påsatt av en get, naken i köket typ. Det blir så jävla fel alltihopa när jag gör det, så jag måste jobba på mig själv.

Lance berättar vidare att han nu lägger fullt fokus på att göra stora ändringar i sitt liv.

– Det är mycket som måste fixas, jag behöver bli en bättre kille och sluta dricka alkohol. Jag jobbar på mig själv, jag försöker bli en bra människa och går på möten, säger Lance.

– Jag måste älska mig själv innan jag kan älska någon annan.

Annons