LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Magnus Hedmans starka ord om händelsen med 16-årige sonen Tristan

16 feb, 2021 
Linnea Lundgren
Det var över tio år sedan Magnus Hedman och Magdalena Graaf lämnade in skilsmässopapprena.
Nu skriver Magnus om gemensamma sonen Tristans fina handling.
Annons
Lance beslut – efter Maggans tilltag: "Jag kommer bo hemma så länge jag kan"Brand logo
Lance beslut – efter Maggans tilltag: "Jag kommer bo hemma så länge jag kan"

Det var sommaren 1998 som kärleken slog till då modellen och tv-profilen Magdalena Graaf, 44, och den för detta fotbollsspelaren Magnus Hedman, 48, träffades på Gotland. Bara ett år senare ringde bröllopsklockorna och det lyckliga paret gifte sig.

Under sina år tillsammans fick de sönerna Lance Hedman Graaf, 20, och Tristan Hedman, 16. Men kärleken tog slut och 2008 lämnade de efter många om och men in sin skilsmässoansökan.

Trots att ett uppbrott alltid innebär ett hårt slag mot relationen har Magnus och Magdalena idag en fin kontakt. Inte minst på grund av barnen som alltid har sätts i första rum av både Magdalena och Magnus.

Lyckan över exen

Att ha exen Magnus och Filip Larsson, som hon har sönerna Charlie och Louie med, är något Magdalena flera gånger visat sin tacksamhet för. I ett blogginlägg har hon förklarat att det är viktigt för henne att barnen inte ska behöva lida för ett beslut deras föräldrar gjort. Även om det tagit tid att bygga upp den relation som hon och Magnus har idag är hon glad för att de tillslut lyckades.

Magdalena Graaf och Magnus Hedman tillsammans med sonen Lance Hedman Graaf.

”I mitt och Magnus fall, tog det ett par år (många) av kamp och slitningar. Men idag? Skulle jag mot all förmodan gå på en date? Då är han den först jag skulle skvallra det till”, skrev Magdalena i blogginlägget då och fortsatte:

Annons

Jag är riktigt nära både Magnus och Filip! Det är väldigt viktigt och skönt, då man har barn ihop, många år av tårar, skratt och underbara minnen. Skyldighet som vuxen är att iallafall FÖRSÖKA fortsätta vara fina mot varandra, samarbeta och hjälpa varandra.”

Magnus Hedmans ord om sonen Tristans fina handling

Vad gäller Magnus och Magdalenas söner, Lance och Tristan, så har de valt att leva helt skilda liv. Visst är de bröder och det finns inget som talar emot att de skulle ha en fin kontakt men vad det gäller offentligheten ser det olika ut.

Precis som mamma och pappa har Lance tagit ett steg in i rampljuset och hans kärleksliv har många gånger blivit föremål för rubriker. Tristan däremot visar sig inte gärna på sociala medier och har än så länge inte haft något intresse av att ta någon större plats i den svenska kändissfären.

Ibland dyker han dock upp på någon av sina föräldrars kanaler. Denna gång är det Magnus Hedman som skrivit ett kärleksfullt inlägg om sonen:

”Känslan när min 16-åriga son lägger armen om mig och säger att han älskar mig. Dessutom när jag väckte honom! Tänk vad lite man behöver för att förstå att man ändå har det rätt så bra”, skriver han till en bild där en yrvaken Tristan kramar om sin pappa.

FOTO: TT/Instagram

Annons