Lance Hedmans kärlekslycka med Emilia Lantz: “Hon sa ja”

Lance och Emilia

Lancelot "Lance" Hedman har förlovat sig.
"Hon sa ja", skriver han på Instagram.
Lance Hedmans ärliga ord om sjukdomen – nära att ge upp Let’s dance
Slå på ljud

Lancelot “Lance” Hedman kan numera titulera sig både DJ, tv-stjärna samt har han vunnit mästarbälte i thaiboxning. Hans egna serie Lance VS livet som sänds på Viaplay gjorde sådan succé att det i fjol blev en säsong två.

Mellan 2017 och 2018 var han tillsammans med Paradise Hotel-profilen Paulina “Paow” Danielsson. Sedan dess har han – vad som är känt – varit singeln fram till slutet av december då han la ut en mystisk pussbild utan att skriva något.

När Hänt då nådde Lance avböjde han att kommentera ytterligare. Men efter ett tag blev tjejen även taggad i bilder på hans Instagram-konto och då blev de känt för hans följare att hon heter Emilia Lantz och jobbar som modell. 28-åringen är signad på modellagenturen Le management.

I februari la  Lance Hedman återigen upp en bild på paret – och mamma Magdalena Graaf delade då med sig av sina första ord om sonens relation.

”Fina”, skrev Magdalena Graaf till bilden följt av två hjärtan.

Även Emilia har lagt upp flera bilder på paret.  Emilia har kallat Lance för sin ”bästis” och skrivit att hon är en ”lycklig tjej” och i ett inlägg skriver Emilia om relationen.

”On set thinking about my bf”, skriver Emilia på Instagram vilket kan översättas till ”på plats på fotograferingen tänkandes på min pojkvän”.

Lance visar upp förlovningslyckan

Nu har paret tagit nästa steg i relationen. På Instagram visar de båda upp samma bild där de håller upp händerna med varsin ring på.

“Hon sa ja”, skriver Lance till sin bild.

“Jag sa ja”, skriver Emilia till sin.

Lance pappas, Magnus Hedman, har redan hunnit hylla sin son på Instagram. Genom en story på Instagram skriver Magnus:

“Så glad för er skull!”, till en bild på paret.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

FOTO: Karin Törnblom/ TT/Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN