Lance Hedman om lägenhetsköpet med Emilia: ”Gått väldigt fort”

Lance Hedman och Emilia Lantz

Lance Hedman och fästmön Emilia Lantz tog nyligen ett stort steg i förhållandet.
Nu öppnar Lance upp om tankarna kring beslutet.
– Det är väldigt märkligt och det har gått väldigt fort liksom, säger han i podcasten Dagen efter med Lance & Linton.

Magdalena Graafs, 44, och Magnus Hedmans, 47, son Lancelot “Lance” Hedman Graaf, 19, har visat sig trivas bra i rampljuset. Under de senaste åren har han flitigt synts till i tv-rutan då han medverkat i Let’s dance och dessutom haft sin alldeles egna serie Lance VS Livet. Sedan dess är det musiken som Lance lagt sitt stora fokus på.

Förlovade sig med kärleken

Gällande Lance kärleksliv så har 2020 visat sig vara ett toppenår. Det var i januari som Lance bekräftade att han hade funnit kärleken på nytt efter det tidigare uppbrottet med Paradise hotel-profilen Paulina “Paow” Danielsson. Modellen Emilia Lantz, 28, hade då stulit Lance hjärta och sedan dess har paret flitigt visat upp sin kärlek på sociala medier.

Två månader efter att Lance offentliggjort den nya relationen delade paret med sig av ett glädjebesked – de hade förlovat sig. I ett inlägg på Instagram avslöjade de det stora livsbeslutet och på bilden syntes de båda med varsin ring på fingret.

I Lance podcast Dagen efter med Lance & Linton som han driver tillsammans med vännen Linton Calmroth har han tidigare berättat om nerverna inför att kliva ner på knä framför flickvännen.

”Det känns väldigt märkligt”

Turturduvorna har även tagit ett annat beslut i sin relation. Lance och Emilia beslutade sig nämligen för att köpa ett nytt hem tillsammans tidigare i år. I ett avsnitt av podcasten berättade Lance att paret funderade på att köpa ett hus, detta för att få ut mer av pengarna.

Men nu visar det sig att Lances och Emilias val hamnade på en lägenhet. I ett nytt avsnitt av podcasten avslöjar Lance att paret nu har skrivit på papperna och skaffat sig ett gemensamt boende – något som väcker blandade känslor hos honom.

– Jag har köpt lägenhet den här veckan. Det är kul men det känns väldigt märkligt att ha kommit in i det här vuxenlivet på riktigt. Det är väldigt märkligt och det har gått väldigt fort liksom. För sex månader sen typ så bodde man hemma eller sju månader sen, säger Lance i podcasten.

Erkännandet om spontana köpet

Det visar sig vara en sekelskifteslägenhet som paret slagit till på. Vidare förklarar han att köpet kom väldigt spontant.

– Den är fin men vi är tillbaks på min impulsiva sida, vilket är väldigt skadligt för mig. Det var väldigt spontant. Vi satt hemma, jag satt och gjorde musik på datorn så kom min tjej in i rummet “älskling, älskling”, hon är exakt lika impulsiv som mig. “Vi måste kolla på den här lägenheten, det är visning nu. Den pågår bara i fem minuter till sen kanske vi inte får den mer”. Så drog vi till den och det slutade med att vi köpte den, säger han och fortsätter:

– Ska jag vara helt ärlig så när vi väl signade papperna så minns jag inte riktigt hur den såg ut, när jag satt där.

FOTO: Karin Törnblom/TT/Instagram