Så många miljoner är Joakim Lundells garderob värd – visar upp lyxplaggen

Joakim Lundell

Joakim Lundell är en av Sveriges mest framgångsrika tv- och Youtubeprofiler, och med en sådan framgång är det inte konstigt att man köper en del lyxplagg.
I en Youtubevideo berättar han nu vad hans garderob är värd.
Se den chockerande summan här!

Jocke och Jonnas kärlekssaga
Slå på ljud

Joakim Lundell, 35, är programledaren och Youtube-profilen som slog igenom efter sin medverkan i dokusåpan Kungarna av Tylösand. Efter programmet byggde han sin följarskara genom sin blogg där han öppet pratade om sitt drogmissbruk och trassliga uppväxt.

Sedan dess har han gift sig med sin stora kärlek Jonna Lundell, 27, och tillsammans har de idag barnen Lunabelle, 3, och Lionel, 1.

Paret är, förutom framgångsrika influencers och Youtube-profiler, även kända tv-profiler och har flera egna program på Discovery +. Bland andra Lundellhuset och Spökjakt som har gjort stor succé och dessutom vunnit det ärofyllda Kristallen-priset.

Joakim och Jonna Lundells miljonsuccé i företaget

Att Joakim har lyckats vända sin till en början knackiga tillvaro som kantats av missbruk och kriminalitet till en otroligt framgångsrik karriär är ingen hemlighet.

I den nya årsredovisningen kunde bokslutet för helåret 2020 nämligen avslöja ett nytt intäktsrekord, detta enligt SvD. Företaget drog in 20,2 miljoner kronor, vilket var nära en fördubbling jämfört med föregående år. Även vinsten, i form av rörelseresultat, ökade till 3,6 miljoner kronor.

Så mycket är Joakim Lundells garderob värd

I en ny video på Youtube avslöjar han vad hans garderob är värd, och slutsumman är minst sagt chockerande.

I videon inleder han med att säga att han brukar få mycket frågor från sina följare om hur mycket hans garderob är värd och att han själv är i chock över hur mycket pengar han faktiskt har lagt på sin garderob.

Han gissar på att slutsumman kommer hamna på runt 3.1 miljoner och efter att ha räknat ihop alla märkeskläder, dyra klockor och väskor hamnar priset på otroliga 3.792.000 kronor!

Youtube-profilen avslutar videon med att säga:

– Jag får ju tänka positivt, skulle jag sälja allt det här så hade jag fått igen en väldigt stor del utav det.

Nedan kommer några utvalda bilder från Youtube-videon:

FOTO: Jocke & Jonna/Youtube

FOTO: Jocke & Jonna/Youtube

FOTO: Jocke & Jonna/Youtube

FOTO: Jocke & Jonna/Youtube

LÄS OCKSÅ: Eric Saade ryter ifrån mot Nicole Falciani efter hårda orden

LÄS OCKSÅ: Följarnas stora chock efter nya bilden på Alexandra Rapaport

FOTO: Jocke & Jonna/Youtube, Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN