Lunabelle sjuk på semestern – Joakim Lundells ord

Joakim och Lunabelle Lundell

Lunabelle fyller snart tre år och familjen befinner sig på en semester tillsammans.
Men redan första dagen blev Lunabelle sjuk och så även pappa Joakim. Nu berättar han om händelsen.
”Pappa hjärtat gör sönder”, skriver Joakim.
Jocke och Jonnas kärlekssaga
Slå på ljud

Jonna och Joakim Lundell är några av Sveriges mäktigaste i sociala medier. Tillsammans driver de en Youtube-kanal och har hundratusentals följare på sociala medier. Makarna har två barn Lunabelle Lundell född 2018 och Lionel Lundell född 2020.

Och nu befinner sig Joakim och Jonna Lundell på en semester tillsammans på Cypern. Men familjen har redan stött på bakslag.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Joakim Lundell släpper en skräckfilm: ”Öppna en ny värld”

Joakim Lundell lever ett lyxigt liv med husrenovering, dyra bilar och resor. Han och Jonna står även för flera serier på Discovery +. Bland andra Lundellhuset och Spökjakt som gjort stor succé och vunnit Kristallen-priset.

Nyligen kom nyheten att Joakim har producerat en skräckfilm. Tv-profilen hoppas att han kan öppna en ny värld, berättar han för Aftonbladet.

– Det finns inte så många exempel på lyckade svenska skräckfilmer som har både har gått bra och fått bra recensioner. Det är ett svårt utgångsläge men jag gillar det, säger han till tidningen och fortsätter:

– Jag kanske kan öppna en ny värld och att man får se hur det fungerar för de som skapar filmen. Kolla i Hollywood, det är ju skådespelarna som har de stora kontona på sociala medier och inte de som skrivit, regisserat eller producerat filmen. Skådespelarna får ofta all kredd men det stora arbetet sker ju oftast bakom kameran. Så när jag gör det kanske man kan belysa lite mer vad som händer bakom och vilket hårt jobb alla där gör, säger Joakim Lundell.

Familjen Lundell på semester – Lunabelle och Joakim sjuka

Om bara ett par dagar fyller Lunabelle tre år och familjen befinner sig i Cypern för lite semester. Men på sociala medier meddelade Joakim till en början att Lunabelle drabbats av magvärk. På sin Instagram-story beskrev han sin sorg för dottern.

Joakim och dottern Lunabelle.

FOTO: Instagram

”Pappa hjärtat går sönder när ens allt i livet inte mår bra!”, skrev Joakim på Instagram.

Jonna Lundell har nu meddelat att Lunabelle mår mycket bättre, och syns leka och vara glad.

Men en som istället började må lite sämre var istället Joakim som drabbats av huvudvärk, detta var något Jonna berättade om på Instagram. Hon hoppas det bara handlar om vätskebrist.

Och så verkar kanske fallet vara. För vad det nu går att utläsa från sociala medier så ser Joakim Lundell ut att må mycket bättre, på Instagram har han lagt upp en story där han syns umgås med familjen vid poolen.

Joakim med familjen

FOTO: Instagram

Vi hoppas nu att det har vänt och önskar familjen Lundell en härlig semester!

LÄS OCKSÅ: Därför kunde inte Gunilla och Erika Persson vara med i Hide and Seek

LÄS OCKSÅ: Så mycket pengar tjänade Jocke och Jonna Lundell förra året

FOTO: Fredrik Sandberg/TT / Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN