LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

TV4-tittarnas hårda kritik mot David Hellenius i Hellenius hörna

01 nov, 2021 
David Hellenius i Hellenius hörna
David Hellenius är aktuell i sin hörna där han bjuder in nya gäster varje vecka.
Men nu rasar tittare mot programledaren.
”Tittar inte längre, är otroligt trött”, skriver en person i en kommentar.
Annons
Stefan Löfvens avslöjande om avtackningsfesten: "Tar den på egen nota"Brand logo
Stefan Löfvens avslöjande om avtackningsfesten: "Tar den på egen nota"

Programledaren David Hellenius, 47, är återigen tillbaka med Hellenius hörna. Förutom att leda den egna talkshowen så är han även programledare för TV4:s Masked Singer.

I Hellenius hörna bjuder David in olika gäster för samtal, nyligen kunde vi se Stefan Löfven och artisten Molly Sandén ta plats i den berömda hörnan.

Men nu har David Hellenius fått kritik för programmet och flera tittare uttrycker sitt missnöje. Läs varför här.

Molly Sandén i Hellenius hörna – pratade om ex-pojkvänner

Molly Sandén fick under coronapandemin en hel del jobb inställda likt många andra artister, något hon berättade om i Hellenius hörna. Det är även under det samtalet som Molly kommer in på sina ex-pojkvänner.

– Nu när jag tvingades att stanna upp så hade jag ingen ursäkt när exen ringde och sa att ”men du kanske ska komma och hämta dina gamla grejer”, säger Molly i Hellenius hörna.

David undrade ifall Molly hade krav på sig att hämta sakerna – något hon delvis håller med om. Men främst hämtade hon sakerna för att hon var uttråkad.

Annons

– Det var väl en kombination av det och att jag också började känna att jag var lite uttråkad och behöver något att göra. Så jag gjorde det, åkte runt, säger Molly Sandén.

Molly Sandén var tidigare tillsammans med Danny Saucedo, hon har även innan dess varit ihop med Eric Saade. Idag är Molly tillsammans med musikern och skådespelaren David Larson. När Hänt träffade David under Viaplays pressträff berättade han om relationen.

– Jag är mer lagt åt det lite mer ängsliga hållet och hon är mer sprudlande och funderar inte så himla mycket och bara gör och är glad, och det är sån otroligt fin egenskap och det är en av sakerna som är bra med henne. Jag älskar henne, sa David då.

David Hellenius får kritik efter inslaget med Molly Sandén

Men efter att Molly gästat Hellenius hörna får programledaren David Hellenius kritik. På TV4:s Facebook-sida berättar tittarna om sina åsikter.

”Tittar inte längre, är otroligt trött på det höga röstläge och skrikande för att överösta publiken, som David har. Han var jättekul i lets dance med kluriga kommentarer. Men detta är ju inte ens kul,” skriver en person.

En annan tittare instämmer och förklarar att hen bytte kanal när Hellenius hörna dök upp i rutan.

”Vart kanal 5 och över Atlanten istället!”

FOTO: TV4

Annons