TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

David Hellenius ärliga ord om romansen med Tilde de Paula Eby

14 aug, 2021 
TILDE DE PAULA EBY, DAVID HELLENIUS
David Hellenius är oftast den som ställer frågor till andra. Men när han gästade Tilde de Paulas talkshow Tilde blev det ombytta roller. David berättade då om ”flingen” mellan honom och Tilde, men också om äktenskapet med hustrun Renée Nyberg.
Annons
Fem anledningar att älska Renée NybergBrand logo
Fem anledningar att älska Renée Nyberg

David Hellenius, 47, och Tilde de Paula Eby, 48, har känt varandra i en herrans många år. De började göra tv ihop redan vid "förskole-ålder", som Tilde väljer att kalla tv-programmet, Fredagspuls.

Efter det har de gått igenom otroligt mycket tillsammans, men kanske är det från Let's dance som man mest förknippar duon tillsammans.

Idag är både Tilde och David lyckligt gifta med sina respektive partners, men så har det inte alltid varit. När David gästade Tildes talkshow i säsongsavslutningen berättade han om deras romans som de haft en gång i tiden.

Romansen mellan David Hellenius och Tilde de Paula

Det var när Tilde och David gjorde programmet Fredagspuls på TV4 som "flingen" ska ha ägt rum. Programmet sändes under åren 1997 och 1998.

– Vi gjorde ju ungdomsprogram ihop en gång i tiden. Det är väl drygt 25 år sen, och det blev inget långvarigt. Men det var väl sånt som man har i den åldern – en fling, har David sagt till Expressen.

Annons

När David gästar talkshowen Tilde var det mycket som hann hända. Bland annat inträffade ett strömavbrott och stämningen blev ändrad. Men David ville gärna prata om romansen mellan honom och Tilde.

– Jag tänkte, lite härligt, ta upp att vi har ju haft en flört. Det är ju 25 år sen, det är inget att prata om. Det är jättelängesen, fast det känns bara som några månader, skämtar David.

I Hellenius hörna sa Tilde att romansen egentligen inte betyder något för henne, men David å andra sidan betyder mycket för henne. David är nämligen den människan i hela världen som får Tilde att skratta mest av alla.

Tilde
Lamporna slocknade på grund av strömavbrottet

Davids ord om Tilde – piken till hustrun Renée

Sedan 2003 har David varit ihop med Renée Nyberg, 54, och tillsammans har de sonen Leo. Till en början av deras förhållande blev David tvungen att gömma sig i källaren hemma hos Renée, då hon ville vänta tills dess att hon kände sig redo att presentera honom för sina barn Emma och Tom.

Annons

När David berättar om romansen med Tilde förklarar han att det bara blev en romans, men det löste ju sig galant ändå!

– Det var ju fint. Men jag blev lite nobbad. Men jag fick tag i en annan mörk kvinnlig programledare, så att det löste sig!, säger David i programmet.

Tilde är däremot snabb med att fylla i att hon tycker att Renée är en otroligt härlig, snygg och bra person.

FOTO: LINDAHL BJÖRN/Aftonbladet, Karin Törnblom/TT

Annons