Nanne Grönvalls tvivel på doktor Mikael Sandströms ord inför The island

DOKTOR MIKAEL SANDSTRÖM, NANNE GRÖNVALL

Doktor Mikael Sandström har lämnat Sverige för att spela in reality på en öde ö. Men nu ifrågasätts han av Nanne Grönwall som tvivlar starkt på doktor Mikaels ord.
”Det ser ju inte ut som någon öde ö”, skriver hon till soldoktorn.

Doktor Mikael "Soldoktorn" Sandström, 63, är en av deltagarna i det nya reality-programmet The island. Tillsammans med några andra kända ansikten ska han överleva på en öde ö och nu är han på plats!

Det var i början av sommaren som doktor Mikael avslöjade att han kommer försvinna iväg i några veckor. Det var i podden Utforska vården med dr Mikael som han kunde avslöja att han hade något mystiskt på gång.

– Jag ska vara med i en hemlig produktion, som jag inte kan berätta om, så jag ska resa utomlands, sa han då i podden.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Därför försvinner doktor Mikael

Och nu har vi fått svar på vad tv-doktorn egentligen hade i görningen, han är ju nämligen en av deltagarna som ska spela in The island. Med honom på ön är Magdalena Graaf, 45, Maria Montazami, 55, Lisa Ajax, 23, och Thomas Wassberg, 65.

I programmet kommer de svenska kändisarna att strandsättas på en öde ö i Stilla havet där de ingår i ett experiment. De ska vara helt isolerade från omvärlden och leva på den öde ön i 14 dygn. De får ingen mat, vatten eller andra förnödenheter. De är omgärdade av naturens mäktiga krafter och det ska räcka!

På helt egen hand ska de handskas med hunger, vilda djur och utmaningen att leva tillsammans med andra under extrema omständigheter. Allt detta sker helt och hållet utan deras vardagliga bekvämligheter.

Någon som däremot verkar ha en annan uppfattning om programmet är Hollywoodfrun Maria Montazami. Hon förväntar sig nämligen sol och bad och god mat och dryck.

– Jag vet inte riktigt hur det här kommer gå. I alla fall så hoppas jag på sol och bad, god mat och fin, härlig dryck, nya vänner och mycket skratt. Men jag återkommer om tre veckor så får vi se hur det har gått!, säger Maria i en video på Instagram.

FRAMTIDEN Därför försvinner talkshowen Tilde efter kritiken

Nanne Grönvall tvivlar på doktor Mikael

Nu har alla kändisarna anlänt till Stilla havet, även om de kanske inte riktigt är framme på den öde ön än. Detta är något som nu väcker frågor hos den folkkära artisten Nanne Grönvall, 59. Hon tvivlar nämligen starkt på att doktor Mikael verkligen befinner sig på en öde ö.

Tv-doktorn har nämligen lagt upp en bild från en solig miljö där han har på sig expeditions-liknande kläder. Men i bakgrunden skymtar en byggnad, vilket får Nanne att börja undra.

”Men det ser ju inte ut som någon öde ö i bakgrunden. Är ni där och bunkrar mat och prylar? Som en ö-kamouflagefärgad, batteridriven frys eller solcellsdrivet Nintendo-spel? Lycka till! Ska bli jättespännande att se!”, skriver hon till doktor Mikael.

Snart drar inspelningarna igång på riktigt och vi på Hänt önskar hela gänget stort lycka till!

LÄS OCKSÅ: MOT ALLA ODDS Så gick det sen för världens minsta bebis

LÄS OCKSÅ: MYSTISKT Oliver Ingrossos starka ord efter frånvaron

FOTO: Tommy Holl/TT, TV4