ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Molly Sandén och pojkvännen David Larsons första offentliga bild ihop

03 sep, 2021 
Mimmi Fouchenette
Beatrice Söderlund
Molly Sandén och David Larson
Molly Sandén träffade pojkvännen David Larson 2019.
Artisten har varit sparsam med att visa upp bilder på dem två ihop och har varit förtegen om relationen i intervjuer.
Nu syns David och Molly för första gången på röda mattan ihop – och pojkvännen bryter tystnaden om kärlekslyckan!
Annons
Hör David Larsons kärlekshyllning till flickvännen Molly SandénBrand logo
Hör David Larsons kärlekshyllning till flickvännen Molly Sandén

Molly Sandén, 29, är en av Sveriges största artister just nu och är ständigt aktuell med nya låtar. Stjärnan slog igenom 2006 när hon medverkade i Junior Eurovision Song Contest som hon tog hem med bidraget Det finaste någon kan få.

Molly var tillsammans med Danny Saucedo i sex år men i mars 2019 gick paret ut med att de hade gått skilda vägar. Molly behövde inte sörja uppbrottet allt för länge, för redan samma år träffade hon sin nuvarande pojkvän David Larson.

David Larsons egna ord om flickvännen Molly Sandén

Mollys pojkvän David Larson är musiker men nu också skådespelare. Han gör sin debut som skådespelare i tv-serien Två systrar, som är baserad på Hannah Widell och Amanda Schulmans bok med samma namn. På en pressträff inför serien fick Hänt en intervju med David Larson, som berättar hur flickvännen har stöttat honom under inspelningarna.

– Hon är väldigt peppande till det mesta och glad och stöttade. Jag tror hon kommer tycka det är kul, säger David till Hänt.

Annons

Det råder ingen tvekan om att David Larson är lycklig i sin relation, vilket han nu för första gången väljer att prata om öppet.

– Det bästa med Molly är att hon har en blick för livet som är väldigt ljus utan att det bli tråkigt. Jag älskar att se världen ur hennes ögon. Jag är mer lagt åt det lite mer ängsliga hållet och hon är mer sprudlande och funderar inte så himla mycket och bara gör och är glad, och det är sån otroligt fin egenskap och det är en av sakerna som är bra med henne. Det finns massa… jag älskar henne, säger han.

Första bilden på Molly Sandén och David Larson ihop

Paret har varit väldigt hemlighetsfulla sedan de träffades. Trots att de har varit tillsammans i två år finns det knappt några bilder på dem tillsammans. Men under pressträffen blev paret fotade på röda mattan när de stod bredvid varandra – hand i hand.

Molly Sandén och David Larson Vimmel på premiären av nya tv-serien Två Systrar. Stockholm 2021.

FOTO: Charlotte Brunzell/TT, David Larson/Instagram

Annons