AvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Martin Stenmarck och Hanna Hedlund fortfarande gifta – inte skilt sig

19 okt, 2021 
Mikael Einarsson
Martin Stenmarck och Hanna Hedlund
Från ingenstans meddelande Martin Stenmarck och Hanna Hedlund i somras att de går skilda vägar efter 23 år tillsammans.
Nu kan dock Hänt berätta att paret alltjämt är gifta – trots uppbrottet.
Annons
Allt du vill veta om Hanna Hedlunds succékarriärBrand logo
Allt du vill veta om Hanna Hedlunds succékarriär

I över tjugo år var Martin Stenmarck, 49, och Hanna Hedlund, 46, ett par. Men efter över två decennier tillsammans kom paret med det oväntade beskedet i somras att de valt att gå skilda vägar. Nyheten meddelades via ett inlägg på Instagram, och då hade de redan levt på olika håll i ett halvår.

Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra. Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv”.

Vidare i inlägget förklarade Martin och Hanna att de alltid kommer att vara en familj även fast de inte längre är ett par.

Det har såklart varit en stor förändring för oss alla och vi kommer med största respekt för varandra och framförallt våra barn inte kommentera detta i andra sammanhang. Kram på er och ta hand om er!”.

Så träffades Hanna Hedlund och Martin Stenmarck

Paret träffades 1997 när de arbetade på samma arbetsplats. Det var först under en personalfest på nyårsafton som det sade ”klick” mellan dem.

Annons

I en intervju med Nyheter24 berättade Martin hur han och Hanna var tvungna att tillbringa natten ihop på en resturang i Stockholm, efter att de blivit inlåsta.

– Vi behöver inte gå in på detaljer, men vi hade gömt oss i ett hörn för att skåla med varandra. Vi hade väldigt mycket tid att lära känna varandra under den natten, och sedan den dagen är det vi två, har han tidigare sagt.

Det skulle dock dröja till 2016 innan paret gifte sig. I en intervju med Aftonbladet berättade Hanna Hedlund vad det var som fick paret att ta det slutgiltiga steget.

– Jag tror det var för att min pappa gick bort 2016. På begravningen såg jag hur viktigt det var att ha en process för sorgen, och i det så väcktes något, sade hon och fortsatte:

– Vi samtalade mycket, och fick ett behov av att ha en ceremoni också för kärleken. Det kändes som att det var viktigt att befästa vår familj, och vi hade både begravning och bröllop under samma år.

Annons

Men efter fem år som gifta är alltså äktenskapet nu över. Eller?

Nu kan Hänt avslöja att Martin Stenmarck och Hanna Hedlund faktiskt fortfarande är gifta. Vad Hänt erfar har ingen av parterna skickat in någon skilsmässoansökan till Tingsrätten. Således är Martin och Hanna alltjämnt gifta – trots att de separerade för ett år sedan.

Hänt har sökt Martin Stenmarck och Hanna Hedlund för en kommentar.

FOTO:

Annons