ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Helena Bergströms starka ord om relationen till dottern Molly Nutley

19 okt, 2021 
Johanna Alm
Helena Bergström och Molly Nutley
Skådespelerskan Helena Bergström är van vid att arbeta tätt tillsammans med sin familj, speciellt med dottern Molly Nutley.
I en intervju med Hänt berättar hon om relationen till dottern.
Annons
Fem anledningar till att vi älskar Helena BergströmBrand logo
Fem anledningar till att vi älskar Helena Bergström

Helena Bergström, 57, är högaktuell med filmen Bröllop, begravning och dop där hon spelar mot sin dotter Molly Nutley, 26. I den fristående filmen följer vi familjerna Öhrn och Seger som förbereder inför ett jul- och nyårsfirande som oundvikligen innebär ett slut på det gamla och en början på något nytt. Det har beskrivits som en film om kärleken och döden och allt däremellan.

Premiären av Bröllop, begravning och dop tvingades skjutas upp

Långfilmen är regisserad av Helenas make Colin Nutley, som Helena har barnen Molly, 26, och Tim, 24, tillsammans med.

Premiären skulle egentligen varit på juldagen förra året men, på grund av coronapandemin tvingades de skjuta på denna. På sin Instagram delade Helena med sig av de tråkiga nyheterna.

”Eftersom det har kommit nya restriktioner flyttas premiären fram till ett senare datum. Så fort läget förbättras och det är möjligt att sitta tillsammans i en biosalong ses vi!”, skrev skådespelerskan då.

Skådespelarna i filmen Bröllop, begravning och dop.

Helena Bergströms egna ord om relationen till dottern

Och i veckan var det alltså äntligen premiärdags! Hänt var på plats på den stjärnspäckade premiärvisningen och fick då till en pratstund med huvudrollsinnehavaren Helena. Hon berättar bland annat om glädjen över att få jobba ihop med sin dotter Molly.

Annons

– Det är fantastiskt roligt, vi har ju gjort det ett antal gånger, säger Helena Bergström och fortsätter:

– Jag tror att vi båda känner att nu har vi gjort det väldigt mycket så det har blivit intensivt men det är ju en gåva att få göra det men hon går ju sin väg. Hon spelar och regisserar också.

Även dottern uttrycker en stor glädje över att få jobba med sin mamma. Molly Nutley förklarar att det är en sorts trygghet att vara på samma arbetsplats som sina föräldrar.

– Jag tycker hon är fantastisk så det är väldigt lyxigt. Jag ser upp till henne mycket så det är väldigt kul. Det är någon slags trygghet, om man är ledsen nån dag så kan man prata med sin mamma, säger Molly till Hänt.

FOTO: WIXTRÖM JIMMY/Aftonbladet, Janerik Henriksson/TT

Annons