ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
Idol 2023 marknadsföring banner

Unga mammor-Linn Andersson väntar sitt tredje barn med Simon Brännvall

19 okt, 2021 
Simon och Linn blir föräldrar
Linn Andersson ska bli mamma för tredje gången och pappan till barnet är pojkvännen Simon Brännvall.
Nu berättar hon om den stora lyckan.
– Gick lite fortare än vi trodde, säger Linn till Hänt.
Annons
8 svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar
8 svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

Linn Andersson, 23, medverkade i serien Unga mammor som gick på TV3, där fick tittarna följa hennes vardag tillsammans med Marcus Malm och parets gemensamma dotter Tindra.

Efter uppbrottet från Marcus fann Linn kärleken i Gabriel Hassel och de fick dottern Juvelia ihop. De var dessutom förlovade, men i mars kom den tråkiga nyheten att de går skilda vägar. Linn beskrev uppbrottet som hemskt, men efter regn kommer solsken. Idag är Linn nämligen tillsammans med hockeyspelaren Simon Brännvall. Och nu berättar Linn att hon ska bli mamma för tredje gången!

Linn Andersson ska bli mamma igen – har två barn sedan tidigare

Linn Andersson delar med sig av nyheten på Instagram och beskriver att det är ett mirakel som väntas komma till familjen. I en kärleksfull video syns hon och pojkvännen Simon dela med sig av nyheten.

”Det vackraste livet kan ge än, ett nytt liv. En ny människa att älska hela hela livet. Ser man inte kärleken mellan mig och Simon så är man blind. Två fantastiska flickor ska bli storasystrar och jag ska bli trebarnsmamma. Världens finaste man och människa ska bli pappa. Finns ingen som kan älska mig som du,” skriver Linn.

Annons

Linn Andersson om graviditeten: ”Gick lite fortare än vi trodde”

För Hänt berättar Linn Andersson att det gick lite fortare än tänkt men att bebisen var planerad.

– Det känns fantastiskt på alla sätt. Det var planerat och blev en bebis på första försöket. Gick lite fortare än vi trodde, är beräknad i maj. Vi vet inte kön än men om någon månad. Simon vill skrika till hela världen och berätta, så igår blev dagen, berättar Linn för Hänt.

Hon beskriver att det enda jobbiga är att folk har åsikter.

– Det enda jobbiga är folk som har åsikter. Men det är 2021. Jag har alltid drömt om en kärnfamilj. Men livet händer. Man kan bli lämnad när som helst, efter två år eller efter tio år. Barnen är alltid det finaste och viktigaste för mig oavsett vad, säger Linn Andersson och fortsätter:

– Jag har så fin relation Tindras pappa och jag har kontakt med honom flera gånger i veckan. Har fått ett stort grattis från honom. Älskar att han är Tindras pappa. Dock har så många sagt och sett att jag hittat hem till rätt famn nu. Får se om det blir en liten hockeykille som sin pappa eller en till flicka.

Annons

FOTO: Pernilla Wahlman / Instagram

Annons