Följarnas oro för Bianca Ingrosso efter festkvällen: ”Sök hjälp”

Bianca Ingrosso

Kung på natten, kung på dagen som uttrycker lyder.
Detta var något som Bianca Ingrosso fick uppleva efter att ha festat till det dagen innan ett viktigt jobbuppdrag.
Efter att ha delat med sig av ett inlägg där hon berättar om sin vilda festkväll skapades det stor oro bland följarna.

Bianca Ingrosso är en av Sveriges mest framgångsrika entreprenörer, Youtuber, realitystjärna och influencer. Just nu är hon även aktuell som en av jurymedlemmarna i TV4 programmet Talang.

I veckan meddelande tv-profilen att hon och pojkvännen Phillipe Cohen ska flytta till en ny lägenhet. Paret köpte lägenheten, som är belägen på lyxiga Östermalm, efter en hektisk budgivning och i en vlogg på sin Youtube berättade Bianca nyligen om lyckan över lägenhetsköpet.

– Det är här jag liksom kan skaffa barn och uppfostra dem i, alltså det är här jag vill bo i typ 20 år framöver, berättade Bianca då.

Bianca Ingrossos kyss med mystiska mannen på privatfesten

Bianca har, precis som de flesta andra svenskar, tagit vara på att coronarestriktionerna släppte nu i september och har festat till det en hel del. Nyligen delade hon med sig av ett inlägg där hon berättade att hon skulle gå ut och dansa.

”Jag ska dansa hela natten med mina vänner”, skrev hon då.

Bara för ett tag sedan delade Bianca Ingrosso även med sig av en vlogg på sin Youtube där hon syntes kyssa en kille på en privat fest hon var på med sina vänner. För Hänt bekräftade hon vem den mystiska mannen var, nämligen en av hennes bästa killkompisar.

– Haha, ja det är en av mina bästa killkompisar som är gay, sa Bianca då.

Följarnas oro för Bianca Ingrosso efter vilda festkvällen

Trots att Bianca tar tillvara på det goda livet och unnar sig en och en annan drink med vännerna så jobbar hon även väldigt hårt med sina olika jobbuppdrag. Häromdagen la influencern ut en bild där hon poserar, tillsammans med texten:

”Bakfull på jobb idag. Önska mig lycka till.”

Texten skapar nu stora reaktioner hos följarna som visar sin oro för tv-profilen i kommentarsfältet. En följare tipsar henne om att hon bör avstå alkohol om hon ska jobba dagen efter och att om det är svårt så ska hon söka hjälp.

”Tips. Skippa alkoholen när det är jobb som väntar. Kan du inte låta bli, sök hjälp. Du är för värdefull för att sabba livet.”

Trots en del kommentarer från följare som uppmanar Bianca att inte dricka alkohol dagen innan arbete så trillar det även in en hel del lyckönskningar.

”Du är bäst, lycka till”, skriver en annan följare i en kommentar.

LÄS OCKSÅ: Helena Bergströms familjesorg – pappan och hunden har dött

LÄS OCKSÅ: Anna Ankas 19-åriga dotter Elli har vuxit upp – så ser hon ut idag

FOTO: Bianca Ingrosso/Instagram, Youtube

Senaste nytt