TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Unga mammor: Linn Andersson har blivit mamma – igen

05 jul, 2020 
https://image.hant.se/image-4978193?imageId=4978193&width=1320&height=689
Linnea Lundgren
Linn Andersson är sedan sitt medverkan i Unga mammor ett känt ansikte för många.
I månader har man kunnat följa hennes graviditet genom sociala medier och under lördagen var det äntligen dags.
"Vi har fått en helt perfekt liten frisk flicka", skriver Linn på Instagram.
Annons

TV3-mamman Linn Anderssons barnbesked med nya pojkvännenBrand logo
TV3-mamman Linn Anderssons barnbesked med nya pojkvännen

Linn Andersson, 22, var bara 19 år gammal när hon var med i TV3:s realityserie Unga mammor. Tillsammans med dåvarande sambon Marcus Malm och den gemensamma dottern Tindra, snart tre år, blev Linn ett populärt inslag i programmet. Sedan dess har man kunnat följa hennes liv genom sociala medier och hennes egen Youtube-kanal.

Så 2018 meddelade Linn att hon och Marcus valt att gå skilda vägar.

Linn Anderssons kärlekssaga

Men Linns kärlekssaga slutade inte där. En tid efter uppbrottet med Marcus träffade Linn sin stora kärlek. Gabriel Hassel, 22, kom in i Linns liv som ett blixtnedslag och sedan dess har hennes följare kunnat se hur kärleken mellan dem blommat.

“Mår så bra av att leva tillsammans med honom! Vi bråkar, vi tjafsar, vi har olika intressen, våra liv var som raka motsatserna när vi träffades, vi har otroligt olika uppväxter, levt så himla olika hela livet men vi är en sådan perfekt kombo!”, har Linn skrivit på Instagram om kärleken till Gabriel.

Annons

Och så för nio månader sedan kom beskedet att Linn väntar sitt andra barn tillsammans med sin Gabriel.

”Så galet sjukt och här står vi med ett litet mirakel i magen”, skrev Linn på Instagram då hon och Gabriel firade att de varit ett par i sex månader.

Även Tindra har länge längtat efter sitt syskon inne i mammas mage.

“Tror hon längtar mer än mig och Gabbe tillsammans!” , skrev Linn bara några timmar innan det skulle visa sig vara dags att ta BB-väskan och bege sig till förlossningen.

Svåra förlossningen

Så under lördagskvällen föddes äntligen parets lilla Juvelia. Klockan 21.16 kom deras Linn och Gabriels lilla flicka till världen och även om Linn på sin Instagram skriver att förlossningen kom med vissa komplikationer mår den lilla familjen bra. Och Juvelia, hon är alldeles perfekt.

“Igår klockan 21:16 kom äntligen vår lilla Juvelia till oss❤️ Förlossningen behöver vi inte prata om, MEN vi har fått en helt perfekt liten frisk flicka på 3200 gram och 49 cm lång.” , skriver Linn i ett inlägg på Instagram och fortsätter:

“Så älskad och perfekt från första andetaget lilla hjärtat”.

Stort grattis till er alla tre, Linn, Gabriel och inte minst storasyster Tindra!

Annons