Idol 2023 marknadsföring banner

Unga mammor-Linn Andersson och Gabriel Hassel har gjort slut

11 mar, 2021 
https://image.hant.se/Linnea.jpg.jpg?imageId=5434184&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=1318
Linnea Lundgren
Unga mammor-Linn
Det var bara åtta månader sedan Unga mammor-profilen Linn Andersson och sambon Gabriel Hassels dotter Juvelia kom till världen.
Nu berättar hon om sorgen efter att Gabriels kärlek tagit slut.
”Ingen har fatt mig skratta som du har men ingen har heller fått mig att grata som du”.
Annons
7 svenska kändispar som gått skilda vägar 2020
7 svenska kändispar som gått skilda vägar 2020

Linn Andersson, 22, var bara 19 år gammal då hon blev ett populärt ansikte i TV3:s realityserie Unga mammor. I programmet fick tittarna följa hennes vardag tillsammans med dåvarande sambon Marcus Malm och parets gemensamma dotter Tindra, 3.

Sedan hon valde att lämna tv-karriären har hon fortsatt dela med sig av sitt mamma-liv genom sociala medier och har idag en hel drös med följare. Efter att kärleken med Marcus tagit slut jublades det i hennes kommentarsfält då strax efter uppbrottet träffade kärleken på nytt.

Svåra förlossningen

Denna gång var det Gabriel Hassel, 22, som lyckats fånga hennes hjärta och strax efter att Linn avslöjat att de båda är ett par flyttade de också ihop och kort därefter kunde Linn berätta att de väntade sin första gemensamma dotter.

Förlossningen blev svår då Linns ryggbedövning aldrig hann sättas in men den 6 juli, fyra dagar innan planerat datum, kom lilla Juvelia, idag åtta månader, till världen.

Annons

– Jag har valdigt ont i min rygg pga blamarken under huden av ryggmargsbedovning som tyvarr inte hjalpte. Min forlossning gick valdigt fort sa hann inte med nagon smartlindring mer an lustgas, har Linn Andersson tidigare berättat för Hänt.

Linn Anderssons stora sorg

Kort efter dottern Juvelias födelse gjorde Gabriel slag i saken och gick ner på knä för att fria till Linn – som gav sin stora kärlek ett rungande ja.

Men kärleken varade inte för evig. Nu berättar en hjärtekrossad Linn på Instagram att sambon valt att avbryta förlovningen – och göra slut.

Har aldrig någonsin varit så kär i någon som i dig. Ingen har fått mig att skratta som du har, fjärilarna i magen du gett mig, första gången du släppte av mig utanför min port och höll kvar min hand for du vägra låta mig gå. Men nu vill du slappa taget och jag vill hålla kvar”, skriver Linn om uppbrottet och fortsätter:

”Du är min största kärlek i livet. Min dotter älskade dig från dag ett precis som sin mamma. Du har gett mig en till fantastik dotter. Det är det bästa som livet gett mig ihop med hennes syster. Där efter kommer du. Ingen har fått mig skratta som du har men ingen har heller fått mig att gråta som du”.

Annons

Beslutet för dottern Juvelia

I ett meddelande till Hänt berättar Linn att Gabriel fortfarande bor kvar i parets gemensamma lägenhet men har planer på att snart flytta ut.

”Gabbe bor kvar här och letar lägenhet men kommer förmodligen bo hos sin bror till dess”, skriver hon.

Lilla Juvelia kommer att få bo kvar hos sin mamma men kommer att träffa sin pappa varannan helg. Till en början bara under dagtid men med tiden är förhoppningen att hon ska kunna bo tillsammans med Gabriel under de dagar han har henne.

”Juvelia kommer att bo hos mig och vara hos Gabbe varannan helg. Till en början över dagarna och när hon blir äldre sova där varannan helg”, skriver Linn Andersson till Hänt.

FOTO: Pernilla Wahlman, Instagram

Annons