Pernilla Wahlgrens stöd till Jessica Wahlgren – efter tuffa tiden

Pernilla och Jessica i ridhjälm

I det senaste avsnittet av Wahlgrens värld brister känslorna för Jessica Wahlgren. Och Pernilla Wahlgren finns där som stöd för vännen i tuffa perioden.

Den populära realityserien Wahlgrens värld är nu inne på sin nionde säsong. Som vanligt får tittarna följa med Pernilla Wahlgren, 53, och Bianca Ingrosso, 26, på deras äventyr i vardagen. Och trots att det svenska folket fått följa dem i flera år nu så är de ännu inte trötta på att se deras äventyr och påhitt.

Att Pernilla och Bianca är seriens huvudpersoner råder inga tvivel om, det är deras liv tittarna följer. Men en hel del andra familjemedlemmar så som Theo Wahlgren, Benjamin Ingrosso, Linus Wahlgren, Jessica Wahlgren, Hans Wahlgren och Christina Schollin dyker också upp titt som tätt. Men Oliver Ingrosso är en av familjemedlemmarna som däremot helst undviker att fångas på bild i familjens reality-serie.

LÄS MER: Bonde-Pelle Hansson Edh om nya kärleken

I det senaste avsnittet av Wahlgrens värld följer Pernillas före detta svägerska Jessica Wahlgren med henne och vännen Lisa Stadell på en resa till Gotland. Under resan fnittrar vännerna och har roligt som vanligt tillsammans. Men de har också en hel del aktiviteter inplanerade. Och en av dessa aktiviteter har Jessica själv planerat. Vännerna åker till en gård där det finns islandshästar och tillsammans ska de ge sig ut på en ridtur. Hästar är någonting som ligger Jessica varmt om hjärtat så hon är otroligt peppad inför utflykten.

Pernillas stöd till Jessica

På plats får de hälsa på hästarna går ge sig ut på de gotländska stenstränderna tillsammans. När de kommer tillbaka till gården släpper de ut hästarna i hagen så de får leka fritt. Och då har Jessica ett enormt leende på läpparna, men helt plötsligt vänder hon sig om mot Pernilla och torkar bort en tår under ögat.

– Har lite pms, så jag känner mig lite gråtig, säger hon.

Varpå Pernilla reagerar direkt och snabbt kramar om sin vän.

– Kom, släpp ut det bara, släpp ut det Jessica, säger hon.

Vännen Lisa kommer också in i kramen och tröstar Jessica som blivit ledsen, men hon vill inte gråta.

– Sluta, ni kommer få mig att börja gråta, säger hon till sina vänner.

Då brister Pernilla ut i sång istället för att locka till skratt istället, och det fungerade.

– Det var härligt att se Jessica så lycklig, säger Pernilla.

Men det låg mer bakom Jessicas plötsliga tårar än bara lycka över att ha fått rida på islandshästar.

– Hon är ju lite ledsen just nu sådär lite smådeppig, och då är det ju perfekt att vi göra såna här grejer som gör henne glad, säger Pernilla.

LÄS OCKSÅ: Farmen-Philip och Erik bryter tystnaden om romansryktet: ”Vi hittade varandra”

LÄS OCKSÅ: Madeleines första bild på Adrienne efter tystnaden