ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

TV4-profilen Ronny Svensson avslöjar bråken i Nyhetsmorgon

02 nov, 2021 
RONNY SVENSSON, JENNY STRÖMSTEDT, STEFFO TÖRNQUIST
Filmkritikern Ronny Svensson är ett välkänt ansikte för Nyhetsmorgon-tittarna.
Nu berättar han för Hänt om relationen till sina kollegor på TV4.
– Tjafsar lite, säger han.
Annons
Allt du vill veta om Soraya Lavasanis succékarriär på TV4Brand logo
Allt du vill veta om Soraya Lavasanis succékarriär på TV4

De senaste 21 åren har TV4-tittarna kunnat se Ronny Svensson, 61, i Nyhetsmorgon där han tycker till och recenserar aktuella filmer.

Att Ronny brinner för film är ingen hemlighet och därför var det kanske inte helt oväntat att han nu är överlycklig över att få gå på förhandsvisningar och biopremiärer igen. När Hänt träffar honom på premiären av svenska rysaren Knackaren berättar han om glädjen.

– Det jag har saknat är lite galor och så. Annars så är jag ju väldigt privat hemma mycket, med min kära katt, förklarar han för Hänt.

NYHETSMORGON
Ronny Svensson på plats i somras för att berätta om Veckans filmer.

Steffo Törnquist om relationen till Jenny Strömstedt

Några andra, kanske ännu mer, välkända ansikten för Nyhetsmorgon-tittarna är ju Jenny Strömstedt, 49, och Steffo Törnquist, 65. Faktum är att de två är ett riktigt radarpar och de syns ofta ihop i den populära morgonshowen.

Annons

Steffo har tidigare berättat om lyckan och glädjen med att få jobba ihop med just Jenny. Han har tidigare berättat för Hänt om deras unika relation till varandra och det är ju minst sagt en relation de kan lita på i alla väder.

– Vi peppar varann. När Jempa är lite låg och trött säger hon: ”Steffo, säg nåt snällt”, och då gör jag det och det funkar. Och hon har sina tricks för att få igång mig, hon kan damma till mig på axeln och vråla ”energi nu, gubbe”. Det funkar också, förklarade Steffo då.

En annan omtyckt Nyhetsmorgon-profil är Jenny Alversjö, 47, som ofta tar över taktpinnen i egen regi, framför allt på helger. Jenny får ofta beröm av TV4-tittarna för hennes proffsiga sätt när det kommer till att intervjua. Tidigare i år var det ingen mindre än Peg Parnevik, 26, som Jenny intervjuade och även den intervjun blev lyckad. Däremot hände något desto mindre kul i kulisserna.

Tjafsiga stämningen bakom kulisserna i Nyhetsmorgon

Och bakom kulisserna i Nyhetsmorgon händer faktiskt en hel del. Förutom att programledarna gärna dricker otaliga koppar kaffe under en sändning så är det även lite bråkigt och tjafsigt ibland.

Annons

Nu berättar filmkritikern Ronny Svensson, som har mycket erfarenhet av kanalen, att det ibland kan bli lite stojigt och stimmigt i kulisserna – speciellt när det är Jenny Strömstedt, Steffo Törnquist eller Jenny Alversjö som jobbar.

– Det är ju att man tjafsar lite med Steffo och Jenny såklart. Och även Jenny Alversjö, men det är ju så, förklarar Ronny för Hänt och utvecklar relationen till sina kollegor på TV4:

– Annars så umgås jag inte i de kretsarna och man är inte bjuden på julfesterna och sånt där. Detta är inget gnäll, om jag skulle tigga och be skulle jag säkert få komma.

FOTO: Carolina Byrmo/Aftonbladet/TT, TV4

Annons