LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Mirka Norrström om varför hon skilde sig från ex-maken Peter Norrström

01 nov, 2021 
MIRKA NORRSTRÖM, PETER NORRSTRÖM
13-barnsmamman Mirka Norrström och ex-maken Peter Norrström gick skilda vägar för ett par år sedan.
Men varför valde de egentligen att skilja sig? Nu berättar Mirka vad det var som hände.
Annons
Familjen annorlunda – så lever några av familjerna idagBrand logo
Familjen annorlunda – så lever några av familjerna idag

Mirka Norrström blev känd för svenska folket under sin medverkan i Familjen annorlunda. I programmet fick TV4-tittarna ta del av hennes liv med dåvarande maken Peter Norrström och deras 13 barn.

Mirka och Peter var tillsammans i över 20 år men för några år sedan valde de att gå skilda vägar. Sedan dess har relationen svajat en del, men Mirka har tidigare förklarat för Hänt att det trots allt är bättre idag än för ett par år sedan.

– Relationen har blivit bättre senaste året mot vad det har varit innan, men alla barnen har inte umgänge med honom, sa Mirka då.

Mirka har även berättat om upplägget med barnen. Hon förklarade då att hon gärna hade sett att Peter har barnen lite mer än vad han har idag. Men å andra sidan måste ju barnen få välja själva var de vill vara.

Mirka Norrström fann kärleken på nytt

I somras kunde Hänt rapportera att Mirka funnit kärleken på nytt! De ska ha träffats på Tinder och han bodde på Gotland. Däremot verkade inte allt gå som planerat och efter ungefär en månad kunde Mirka berätta att relationen med "M" var över.

Annons

”Jag valde att avsluta det helt enkelt och det känns bra trots allt”, skrev hon då till Hänt.

Nu har Mirka andra saker att tänka på, ganska snart måste hon nämligen flytta ut ur huset som hon bor i med alla barnen. Anledningen till flytten är för att ägarens dotter behöver huset.

”Dagen innan min födelsedag fick vi veta att vi måste hitta ett nytt boende till vintern vilket verkligen slog undan benen på mig. Från det har jag kämpat mitt hårdaste att hålla ihop mig själv och ångesten”, skrev Mirka då på sin blogg.

FAMILJEN NORRSTRÖM
Familjen Norrström var alltid samlad på helgerna.

Därför skilde sig Mirka Norrström och Peter Norrström

Även om tv-programmet Familjen annorlunda verkar ha lagts på is så kan man fortfarande följa Mirka och alla barnen via hennes sociala medier. Där är hon även väldigt öppen och personlig och svarar ofta på funderingar och frågor som följarna kan tänkas ha.

Annons

Mirka har tidigare undvikit att prata om skilsmässan från Peter, men i en livesänd frågestund på Instagram berättar hon nu vad det egentligen var som hände mellan dem.

– Det var inte så att jag från ena dagen till en annan slutade älska. Det dog ut bit för bit under en lång lång period. Det svåraste är att erkänna för sig själv att kärleken var död och att man levde i en bubbla som inte alls var en bra bubbla. Det var nog det hårdaste, förklarar Mirka och fortsätter:

– Det var mycket skuldkänslor, dåligt samvete och mycket annat som sker så det är inte så att kärleken bara dör.

FOTO: INSTAGRAM, TV4/YOUTUBE

Annons