BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Hannah Widell har blivit mamma för fjärde gången

02 nov, 2021 
Johanna Alm
Alice Göransson
Hannah Widell och Philip Lindell
Tillsammans med fästmannen Philip Lind har nu Hannah Widell blivit mamma för fjärde gången.
På sin Instagram delar hon med sig av glädjen.
Annons
Svenska kändisars val av unika barnnamnBrand logo
Svenska kändisars val av unika barnnamn

Hannah Widell, 46, och hennes kärlek Philip Lind, 31, har äntligen blivit föräldrar.

Hannah har tre barn sedan tidigare, dottern Rosa som hon har tillsammans med ex-maken Calle Rosander och barnen Wilma och Wille tillsammans med ex-maken Gustav Wallin.

Sedan drygt två år tillbaka har hon levt tillsammans med fästmannen Philip som inte har några barn sedan tidigare. I Hannahs egna podcast Fredagspodden, som hon har tillsammans med systern Amanda Schulman, har hon tidigare berättat att det inte var helt enkelt för Philip att ställa om och bli bonuspappa till tre barn när de träffades.

– Vi var ju tvungna att prata om den här barnchocken. Jag sa att ”det är helt ok om du lämnar nu. Vi är superkära och alltihop men vi stryker bara ett streck”. Jag förstår att det var mycket, det är en super-superutmaning, alltså en jätteutmaning. förklarade Hannah i podden.

Men sedan dess har paret kilat stadigt med varandra och tidigare i år kom nyheten om att paret väntar deras första gemensamma barn tillsammans.

Annons

Hannah Widell om att få barn igen

Fästmannen Philip är 15 år yngre än Hannah och i sin podcast berättade hon om ålderskillnaden och att Philip frågade henne hur hon tänker kring flera barn:

– När det väl började bli allvar mellan oss så frågade han mig hur jag tänker gällande att skaffa fler barn. Då svarade jag honom "Om vi är lika kära om ett år, då lovar jag att göra allt som står i min makt för att skaffa en bebis men jag kan aldrig lova någonting.

Ett tag senare gick Hannah till gynekologen för att kolla om det fanns några ägg kvar:

– Jag gick till min gynekolog så kollade jag om det fanns några ägg kvar. Och hon sa att jag hade ägg kvar, sen vet man ju inte hur bra kvalité det är på de äggen som finns kvar. Men det räcker ju med ett bra, sa Hannah då och förklarade vidare:

– Då sa gynekologen att "rent teoretisk så kan du få barn, men rent fysiskt så måste din kroppen vilja ha kvar bebisen".

Så ska sonen heta

Nu skriver Hanna att hon fått barn. På Instagram delar hon med sig av glädjen.

”Lillebror är här. Vi kallar honom Frank”.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Hannah Widell/Instagram

Annons