LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Hannah Widell om beslutet att få barn trots åldersskillnaden med sambon Philip

21 aug, 2021 
Mimmi Fouchenette
Hannah Widell
Hannah Widell avslöjade i veckan att hon är gravid för fjärde gången. Nu berättar hon om beslutet att skaffa barn med hennes yngre pojkvän Philip Lindh.
Annons
8 svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrarBrand logo
8 svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

Podcast-profilen Hannah Widell, 46, har haft en lång karriär bakom sig inom media och tv. I veckorna sålde hon sitt mediabolag Perfect day till ingen mindre än Björn Ulvaeus från ABBA. Hannah drev företaget tillsammans med sin lillasyster Amanda Schulman, 40. Systrarna driver även den framgångsrika podden Fredagspodden som är en av Sveriges äldsta poddar.

Hannah var gift första gången 2003 med sin dåvarande make Calle Rosander, paret fick dottern Rosa tillsammans. Sen har Hannah två barn med sin senast ex-man Gustav Wallin, barnen Wilma och Wille.

Sedan två år tillbaka lever hon tillsammans med Philip Lind, 31, som hon ofta pratar om i sin podcast. Idag är paret förlovade och i veckan avslöjade Hannah att de väntar sitt första barn ihop.

Hannah Widell om beslutet att skaffa ett fjärde barn

Som tidigare nämnt så är mediaprofilen gravid för fjärde gången och i sin podcast berättar hon om beslutet att skaffa ett fjärde barn med en yngre man.

Annons

– När jag och Philip träffades så tänkte jag att det här skulle vara en sommarförälskelse och sen får det vara över på grund av åldersskillnaden. Men han var ju väldigt stark och ville inte vika från vår relation. Och då kände jag att man inte kan tacka nej till kärlek när den väl är där.

Hon berättar att hon ville vänta ett år med att skaffa barn för att sen vara redo.

– När det väl började bli allvar mellan oss så frågade han mig hur jag tänker gällande att skaffa fler barn. Då svarade jag honom "Om vi är lika kära om ett år, då lovar jag att göra allt som står i min makt för att skaffa en bebis men jag kan aldrig lova någonting.

Hannah Widell om hur det är att få barn till åren

Eftersom Hannah är 46 år ville hon gå till gynekologen och kolla sina ägg innan de försökte skaffa barn och det visade sig att hon hade flera.

– Jag gick till min gynekolog så kollade jag om det fanns några ägg kvar. Och hon sa att jag hade ägg kvar, sen vet man ju inte hur bra kvalité det är på de äggen som finns kvar. Men det räcker ju med ett bra. Då sa gynekologen att "rent teoretisk så kan du få barn, men rent fysiskt så måste din kroppen vilja ha kvar bebisen.

Och Hannahs kropp ville få en till bebis, och hon beräknas föda någon gång under hösten.

FOTO: Hannah Widell/Instagram, Karin Törnblom/TT

Annons