LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför har Hannah Graaf kvar tatueringen med ex-makens namn

20 sep, 2021 
Johanna Alm
Hannah Graaf & Peter Karyd
Hannah Graaf har fyra barn med tre olika män varav hon fortfarande har en av ex-makarnas namn tatuerat på sin handled.
Nu berättar Hannah varför hon har valt att behålla den.
Annons
Här är Hollywoodstjärnorna med matchande BFF-tatueringarBrand logo
Här är Hollywoodstjärnorna med matchande BFF-tatueringar

Hannah Graaf, 43, är en svensk influencer och driver sin egna blogg där hon öppenhjärtligt skriver om spännande äventyr med sina barn och vänner. Men Hannah har inte bara en framgångsrik karriär utan även fyra barn som hon håller väldigt kärt.

Hennes förstfödda son William har hon tillsammans med Andreas Carlsson, sonen Mio har hon med Daniel Boudal och döttrarna Vida och Liv har hon med Peter Karyd.

Hannah Graaf om singellivet

När Hannah gästade Intimt med Björken för ett tag sedan bekräftade hon att hon fortfarande är singel. I intervjun berättade Martin Björk då att många människor tenderar att vilja gästa intervjuserien när de har blivit singlar.

– Jag kan tänka mig att det kanske är lättare att prata och vara lite tramsig och flamsig när man är singel. Sen tror jag att man tänker att det kan vara lite av en kontaktannons att vara här, förklarade Hannah då.

Hannah Graaf ger sval på tal efter läsarnas frågor om tatueringen med ex-makens namn

På sin blogg delar hon ofta med sig av ärliga inlägg om sina barn och om sitt liv, men i ett av hennes senaste blogginlägg var det dock något helt annat som hamnade i fokus.

Annons

Efter att ha lagt ut flera bilder på sig själv från en fotografering som hon gjorde för ett tag sedan fylldes nämligen kommentarsfältet snabbt av personer som ifrågasatte varför hon fortfarande har kvar en tatuering med ex-maken Peters namn på handleden.

”Känns det inte konstigt att dejta och samtidigt ha kvar ex-makens namn tatuerat på handleden efter flera år? När det finns laser så hade det i alla fall känts konstigt för mig att träffa en man med exfruns namn kvar när man ska hålla hand… Jag hade sett det som att personen inte gått vidare och det är en dealbreaker,” skriver bland annat en läsare.

Och nu svarar Hannah på kommentaren.

”Nej, inte alls. Han är pappan till mina barn och kommer alltid finnas i mitt liv så han kan lika väl också finnas på min handled. Varför sudda ut minnen och personer och val man gjort?”

En annan läsare fyllde då i med att fråga om hon inte borde tatuera in de andra pappornas namn då också varpå Hannah snabbt svarade:

”Nej, det vill jag inte såhär i efterhand. Så klart. Jag är 43 år och skiter fullständigt i vad någon tycker eller tänker om min kropp, utseende eller tatueringar. Min kropp.”

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Intimt med Björken/Youtube

Annons