LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Allt om Alexandra Rapaport – längd, maken Joakim, barnen Elmer och Blanca

20 sep, 2021 
Alexandra Rapaport och maken Joakim Eliasson
Gåsmamman-Alexandra Rapaport lever ihop med maken Joakim Eliasson och barnen Elmer och Blanca.
Men hur lång är Alexandra?
Här kan du läsa mer om skådespelerskan!
Annons
7 svenska barnskådisar – då och nuBrand logo
7 svenska barnskådisar – då och nu

Alexandra Rapaport, 49, fick sitt stora genombrott som skådespelerska i barnfilmen Tsatsiki, morsan och polisen från1999, och efter det har det rullat på fint. Nu är hon ännu en gång tillbaka i tv-rutan som karaktären Sonja i säsong 5 av Gåsmamman på C More. Men vem är skådespelerskan vid sidan om rampljuset?

Hur lång är Alexandra Rapaport? Skådespelerskans längd

Något som många undra över när det kommer till Alexandra Rapaport är hennes längd. Orsaken till varför många finular över detta är oklart. Men något som verkar säkert är att man med en enkel sökning på IMDd kan läsa sig till att hon är 162 centimeter lång, varken längre eller kortare än så!

Då träffade Alexandra Rapaport sin man Joakim Eliasson

Alexandra Rapaport träffade kärleken när hon var 33 år gammal. Den lycklige är Joakim Eliasson, 52, som även han sysslar med produktion.

– Jag träffade Jocke när jag var 33 och då föll allt på plats. Då blev jag även bonusmamma till lille Beck, har Alexandra tidigare berättat i en intervju med Expressen. Bonussonen Beck är idag 18 år.

Annons

Alexandra och Joakim har två barn ihop. Och när det kommer till barnuppfostran är Joakim den som tar kommando.

– När det kommer till barnuppfostran är det min man och när det kommer till hemmet är det jag. Om de är för högljudda eller lyssnar dåligt så kan han säga ifrån men om det är stökigt eller de kastar skor och kladdar ner, det ser han inte, men där är jag framme och säger till, har Alexandra tidigare avslöjat för Mama.

Alexandra Rapaports fina ord om barnen Elmer och Blanca: ”De ger”

Alexandra och Joakims barn heter Elmer Eliasson, 13, och Blanca Eliasson, 10. Hur har livet som mamma varit, saknar Alexandra livet som var innan hon fick barn?

– Jag känner inte att barnen tar någon tid eller något annat ifrån mig. De tar inget, de ger. Sedan kan det så klart vara skitjobbigt att ha barn, men jag saknar ingenting från innan, har Alexandra tidigare berättat i intervjun och avslutade med:

– De är väldigt välkomna i mitt liv.

Alexandra Rapaport med barnen Elmer och Blanca
Alexandra med barnen Elmer och Blanca på röda mattan år 2016.

Vad heter Alexandra Rapaport på Instagram?

Alexandra är inte bara aktiv framför kameran, utan även bakom. På Instagram heter hon rapaportalexandra och delar med sig av en och annan bild som hon själv tagit. Skådespelerskan har över 80 000 följare på den sociala plattformen, inte illa!

Gåsmamman finns tillgängligt att streama på C More.

FOTO: Henrik Montgomery/TT, Cecilia Liljeton/TT

Annons