TV4:s nya besked om Gåsmamman – två nya säsonger

Alexandra Rapaport, Gåsmamman

Många trodde att fjärde säsongen av Gåsmamman var det sista de såg av dramathrillerserien.
Nu visar det sig att det kommer fler avsnitt!
Slå på ljud

Hösten 2017 hade den fjärde säsongen av Gåsmamman säsongsavslutning, vilket blev en riktig nagelbitare. Det har spekulerats och framförallt undrats om det blir någon ytterligare säsong av Gåsmamman, eller om det faktiskt tog slut för alltid – där det tog slut sist.

Inspelning av Gåsmamman

Alexandra Rapaport och Tobias Zilliacus pratar med regissören Richard Holm under Gåsmamman-inspelning. FOTO: Christine Olsson/TT

TV4:s glädjebesked

Under onsdagen kunde TV4 dela med sig av ett glädjande besked!

”Äntligen kan vi berätta att det blir mer av Gåsmamman!”, skriver TV4 på Instagram samtidigt som de avslöjar hur många säsonger det blir:

”Följ Sonjas sista resa i två nya säsonger”.

I inlägget har TV4 delat en video där självaste huvudrollsinnehavaren Alexandra Rapaport, 48, säger några väl valda ord.

– Delad glädje är dubbel glädje. Det har spekulerats, det är många som frågat mig dagligen och nu kan jag äntligen bekräfta att det blir mer av Gåsmamman, säger Alexandra i videon och meddelar att de redan dragit igång med att spela in tv-serien.

Ja, spekulerats har det – men nu är det alltså klappat och klart!

– Inspelningarna är faktiskt redan igång. Sonja kommer tillbaka och med henne alla i en ensemblen. Det blir en sista resa som jag hoppas att ni vill följa med oss på, fortsätter Alexandra i videon och avslutar:

– Så vi ses när vi ses!

Alexandra Rapaport

FOTO: Björn Lindahl/TT

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Beskedet blev minst sagt uppskattat av TV4:s fans och följare. I kommentarsfältet till videon på Alexandra har mängder av glada emojis skickats, även varma ord har skrivits.

”Jippi, längtar massor!!!”, skriver en följt av flera röda hjärtan.

”Men jaaaaaaaaa”, fyller en annan i.

Fyra säsonger blir sex

Populära dramathrillerserien drog igång för första gången år 2015 på C More. Serien handlar om Sonja som till en början lever ett helt bekymmersfritt liv med sin familj. Men när maken Fredrik blir mördad smyger sig en marijuanaverksamhet fram, vilket leder till att familjen får en helt annan ekonomi. Dessvärre slås tillvaron i spillror snabbt och Sonja blir så illa tvungen att leva och spela ett livsfarligt spel med polisen och kriminella. Allt för att skydda sina barns liv.

Hittills har det producerats och visats totalt fyra säsonger, och nu blir det alltså två ytterligare! Men när det vankas säsongspremiär är fortfarande oklart. Det får helt enkelt framtiden utvisa!

FOTO: Claudio Bresciani/TT, TV4

LÄS GÄRNA: Joel Lützow om Gåsmamman, kärleken och dödsrädslan

LÄS GÄRNA: Allt du vill veta om nya norsk-svenska serien Maskineriet

SENASTE NYTT!