LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seNyhetsmorgonPernilla WahlgrenAllsång på SkansenÅrets sommarpratareSigge EklundJohanna Nordström

Gåsmamman

Första avsnittet av succéserien Gåsmamman sändes på C More 2015, och den har därefter fortsatt under flera säsonger. Serien baserar sig på den nederländska dramaserien Penoza från 2010, som är gjord av Pieter Bart Korthuis och Diederik van Rooijen. Huvudpersoner i serien är bland andra Sonja Nordin Ek, fru till Fredrik Ek, spelad av Alexandra Rapaport. Sonja är mor till Gustav, Nina och Linus Ek i serien. Linus spelas av Edvin Ryding, som även synts i uppmärksammade serien Young Royals. En viktig karaktär i Gåsmamman är Nina Ek, dotter till Fredrik och Sonja Ek. Nina blir tillsammans med karaktären Zac och de får sonen Fredrik ihop. Nina spelas av Clara Christansson Drake.
 ...Läs mer
Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..