ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Därför är Bachelor-Simon Lindström och Elvira Svensson inte ett par idag

11 nov, 2021 
Simon och Elvira Bachelor 2021
Bachelor 2021 har både hyllats och kritiserats. I slutändan var det Elvira Svensson som fick Simon Lindströms ros. Och under sista avsnittet var de ihop.
Men inte idag. Nu berättar Simon vad som hände och varför de inte är tillsammans längre.
– Det har varit jävligt jobbigt, säger han till Hänt.
Annons

Videon kunde inte hittas

Kärlek, drama, intriger, skratt och tårar har präglat årets säsong av Bachelor 2021. Simon Lindström och Sebastian Martinsson fann kärleken i Elvira Svensson, respektive Ida Nordfors.

Men hur gick det sen efter sista avsnittet? Båda paren konstaterade att de var tillsammans under avsnittet som är inspelat på sommaren. Nu flera månader senare avslöjar Simon för Hänt att han och Elvira inte längre är ett par. Men vad var det som hände egentligen?

Simon om varför relationen med Elvira inte höll: ”Jävligt svårt”

Simon berättar för Hänt att när han och Elvira kom hem från inspelningen så åkte de till honom för att umgås och landa efter resan. De hade senare distansförhållande, då Elvira vid den tiden bodde i Halmstad. Men under sommaren så gjorde paret slut.

– Vi är inte ihop idag, tyvärr. För det första känns det riktigt pissigt och det känns för jävligt. Vi båda har satsat så mycket på det här, så det känns så jobbigt av den anledningen. Men det känns också skönt för vi har en sådan bra dialog och kontakt idag.

Annons

Var det ett gemensamt beslut?

– Det här beslutet har vi tagit tillsammans. Vi är fortfarande vänner och vi tycker om varandra.

Vad var det som inte funkade?

– Svårt att säga vad det beror på, en del kanske är att det är jävligt svårt att dejta från maj fram till nu. Man får liksom inte ens handla på Ica tillsammans, sedan har vi bott på på varsin sida av Sverige. Vi kunde inte ens gå ut och gå med Elviras hund, det var för jävligt och skitsvårt. Man kände en press från tittare och produktion att det ska hållas. Sedan vet jag inte om det är allt det beror på.

– Men det var verkligen skitsvårt och jobbigt. Ibland känner man att det inte går hela vägen, det var en faktor. Det har varit jävligt jobbigt. Det första jag ville göra när jag kom hem var att visa upp Elvira, men det fick jag inte.

Bachelor 2021: Elvira Svensson och Simon Lindström
Simon Lindström gav sin sista ros till Elvira Svensson.

Elvira och Simons relation idag: ”Stänger inga dörrar”

Simon förklarar att han har en god relation till Elvira idag och att de hörs dagligen som vänner, han poängterar dock att de inte stängt några dörrar på kärleksfronten.

Annons

– Jag och Elvira har en väldigt fin kommunikation. Vi kan verkligen umgås och det är det vi vill bevara, vi tycker ju om varandra, säger Simon och fortsätter:

– Varken jag eller Elvira har några förväntningar på att vi gör ett försök. Vi tycker om varandra och är nära vänner. Det har inte funkat som par så vi är vänner, vi tar det som det kommer. Men vi stänger inga dörrar helt, utan lämnar det lite öppet.

Elvira och Simon under sista avsnittet
Under sista avsnittet var Simon och Elvira ihop, idag är de inte ett par.

Även Elvira berättar för Hänt att hon och Simon har något unikt och att de inte är beredda på att kasta bort det.

– Jag och Simon är inget officiellt kärlekspar idag. Vi umgås fortfarande jättemycket och vi är fortfarande jättenära, men det var väldigt svårt att dejta i hemlighet. Vi kunde inte ens gå utanför lägenheten ihop, så att det var jättesvårt, säger Elvira och tillägger:

Annons

– Men just nu så är vi inget par.

– Det var jättetufft att dejta på det sättet, vi försökte i flera månader, men som sagt väldigt svårt. Och så var det kanske det där sista lilla som saknades, men det kanske var för att vi inte kunde göra någonting ihop. Om man gör det flera månader så kanske det blir lite tråkigt i längden, så vi får väl se i framtiden hur det blir.

FOTO: TV4

Annons