Elvira Svenssons kritik mot TV4 efter inspelningen av Bachelor 2021

SIMON LINDSTRÖM, ELVIRA SVENSSON

Bachelor har nått sitt slut och det blev till slut Elvira Svensson som vann Simon Lindströms hjärta.
Men nu riktar Elvira kritik mot TV4 och produktionen.
– De ville skapa drama, säger hon till Hänt.
Storbråk i Tjejerna avslöjar allt "mean girls" – Se klippet här
Slå på ljud

Bachelor 2021 har nått sitt slut och till sist blev det Elvira Svensson, 23, och Ida Nordfors, 24, som fångade Simon Lindströms, 29, respektive Sebastian Martinssons, 28, hjärtan.

Precis som föregående år var det två killar som sökte kärleken och tjejerna fick söka in till båda två och se vem de klickade med bäst.

Elvira bestämde sig snabbt för att det var Simon som föll henne mest i smaken och så verkade det även vara från Simons håll. Han tog nämligen med sig Elvira på sin allra första singel-dejt, vilket var en helikoptertur över Rhodos, där allt spelades in. Sedan dess hann mycket hända men trots allt så blev det Elvira som till slut fick stå där med Simons sista ros!

Elvira Svensson om hur hon framställdes i Bachelor 2021

När man spelar in tv-program så har produktionen en stor och viktig roll i det hela. Med tanke på att allt ska filmas så blir det också väldigt mycket väntan och det krävs en hel del tålamod, något som Elvira kan skriva under på när Hänt når henne.

Hon berättar att hon ändå är nöjd med hur hon framställdes i tv, trots att vissa tittare har ifrågasatt hennes glada humör.

– Jag är väldigt glad och energisk och det har de kanske nästan överdrivit lite. Såklart så har jag stunder då jag inte skrattar och ler, men jag har fått höra från folk att de tror att det är fake att jag är så där, säger Elvira och fortsätter:

– Men så är det inte, jag är så glad i verkligheten och det kan alla mina kompisar skriva under på här hemma också, säger Elvira till Hänt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

ELVIRA SVENSSON, SIMON LINDSTRÖM

Simon gav sin allra sista ros till Elvira.

FOTO: TV4

Elvira Svenssons kritik mot TV4

Trots att Elvira över lag är nöjd med sin medverkan så finns det ett och annat som hon tycker att produktionen hade kunnat göra bättre.

– Det jag däremot kan säga är att det känns som att produktionen hetsat fram en hel del drama under produktionens gång. Det har varit grejer som svarta rosen slängdes ju in för att få drama, pandora slängdes in för att få drama och någon gång skulle vi tjejer välja själva vem som skulle gå på dejt och liknande situationer har gjorts för att skapa drama, säger hon och fortsätter:

– Jag har känt att en hel del situationer kanske har varit rätt onödiga.

LÄS OCKSÅ: Carolinas nya barnbesked med Viktor

LÄS OCKSÅ: Familjen annorlunda-Samis familjesorg

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN