TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Charlotte Perrellis klädsel väcker reaktioner

10 nov, 2021 
Charlotte Perrelli
Charlotte Perrelli har alltid haft ett gott öga för mode.
Men hennes senaste bild väcker minst sagt reaktioner.
”Aj”, skriver en följare.
Annons
5 saker du vill veta om Steffo Törnquists succékarriär på TV4Brand logo
5 saker du vill veta om Steffo Törnquists succékarriär på TV4

Charlotte Perrelli slog igenom i dansbandet Wizex under 1990-talet. Sedan dess har småländskan blivit en av landets allra största nöjesprofiler, och hon syns ständigt i flera olika sammanhang.

Idag är Charlotte gift med entreprenören Anders Jensen och tillsammans har de barnen Alvin och Adrian. De båda har även barn från tidigare förhållanden.

Utöver att ha fullt upp med att vara mamma och artist är Charlotte även en framgångsrik entreprenör och bloggare. Sen har hon har även ett öga för kläder och för henne har musik och mode alltid gått hand i hand.

Charlotte Perrellis egna klädmärke La Vie

Förra året startade hon till och med ett eget klädmärke – La vie. För Damernas värld berättade hon vad som inspirerat henne att skapa det nya märket.

– Scenen är en väldigt viktig plats för mig. Där gäller det att synas och ta för sig, och jag får känslan av att allt är möjligt när jag står på den. Det var den känslan jag ville förmedla med La Vie – och jag vill att man ska kunna bära med sig den i alla delar av livet.

Annons

Charlotte Perrellis inspirationskälla

Hon sa i samma intervju hur hon hittat sin inspiration.

– Tittar man på den svenska modescenen så är vi otroligt duktiga på det sobra, minimalistiska och vardagsnära – men vill man hitta det lite festligare så tycker jag att de utländska modehusen gör det så mycket bättre. Jag har inspirerats av internationella modehus som gör festkläder som är to die for utan att det blir ploj. Ta Valentino, Dolce & Gabbana och Gucci, släng på lite Oscar de la Renta, mixa och gör det mer bärbart, och du har ett La Vie-plagg.

Följarnas upptäckt i bilden

Nu är det just ett klädesplagg som Charlotte får uppmärksamhet för. När hon postar en bild på sina nya skor kan följarna knappast ge några komplimanger – utan alla verkar vilja uttrycka sig om hur osköna de ser ut.

I kommentarsfältet syns flera kommentarer som skriver att de inte hade velat ha på sig samma skor.

”Stackars dina fötter”.

”Aj känner jag bara när jag ser dessa skor”.

”Så snygga skor. Men de ser ut att göra så ont”.

”De där skorna såg inte sköna ut”.

FOTO: Instagram

FOTO: Olle Sporrong/Expressen/TT, TV4

Annons